Saskia Griepink

Expositie is afgelopen

KUNST IN HET VOLKSPARK

Tentoonstelling 10-07-2018 t/m 10-07-2018 > Enschede
10 juni: KNS-plein Kunst in het Volkspark, Volkspark
Het jubilerende KunstNonStop (KNS) organiseert ook dit jaar een KNS-plein tijdens Kunst in het Volkspark op zondag 10 juni. KNS streeft ernaar het KNS-plein een helder baken van professionele beeldende kunst te laten zijn midden in het park. Vorig jaar was de aanwezigheid van KNS wederom een groot succes, de winnaar van de Kunst in het Volksparkprijs kwam ook dat jaar weer van ons plein!

Deelnemende kunstenaars
Maarten van Aken (winnaar 2017), Ray Andreas, Vera Berkvens, Broekstra & Van Loon Beeldbouw, Christel Burghoorn, Willemijn Calis, Dirk Comello, Annelien Dam (winnaar 2016), Manje Dijkman, Miguel Dominquez, Saskia Griepink, Katinka Hamming, Helena Hoogenraad, Diana Huijts, Ivo Kamphuis (winnaar 2002), Femke Kloppenburg, Myriam Knol, Jurgen Kuipers, Inge Kuypers, Manon Leeflang, Tessa Lieffering (winnaar 1999), Elly Jacoba Meijer, Madelon Pels, Susan Pinkster, Judith Schepers (winnaar 2013), Danielle Spoelman (winnaar 2015), Marloes Staal, Debbie Voerman, René Völker en Esther de Vries (winnaar 2012).

Het KNS-plein is te vinden op een centrale plek midden in het park, vlak na de hoofdingang van het Volkspark. We ontvangen u graag!
Saskia Griepink Tubbergen

Mijn werk bestaat uit collages, schilderijen en tekeningen van een denkbeeldige organische wereld. Met mijn neus op de grond fotografeer ik kleine plantjes, schimmels en beestjes. Regelmatig kijk ik door een microscoop naar de kleinste natuur. Ik verzamel beeldmateriaal uit bestaande lectuur en oude encyclopedieën. Hierbij onderzoek ik de relatie tussen vorm en textuur in verschillende natuurlijke levensvormen. Door beeldmateriaal opnieuw te componeren ontstaan er geheel nieuwe organismes.

Ik volgde mijn studie tekenen en vrije schilderkunst en behaalde mijn diploma tot autonoom beeldend kunstenaar aan de Constantijn Huygens Academie voor Beeldende Kunst in Kampen en veel later ook nog aan Artez Hogechool voor de Kunsten in Zwolle waar ik mijn diploma behaalde in ruimtelijke vormgeving en kunsteducatie.
Mijn atelier heb ik in Tubbergen en in Amsterdam
  • Schilderkunst
  • Tekeningen
  • Conceptueel
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar Saskia Griepink