Steenidee

Expositie is afgelopen

Permanente tentoonstelling in showtuin Leusden.

Tentoonstelling 01-01-2020 t/m 19-12-2020 > Leusden
Steenidee Permanente tentoonstelling in showtuin Leusden.
Naambord Steenidee op de showtuin Leusden. 2009
De showtuin is het gehele jaar te bezoeken op afspraak en aanvraag. De werken die er staan zijn te koop. De tentoonstelling bevat werk van Niek Wittebrood. Beeldhouwwerk en vormgeving in natuursteen. En een collectie zwerfkeien voor grafmonument en beeldhouwwerk in graniet. Vanaf 19 december 2019 staat er ook werk in graniet en marmer van Martien Ockeloen.

U bent van harte welkom.

Neem contact op met Niek Wittebrood voor een afspraak, 0653583957 en bezoek de website www.steenidee/portfolio/beelden

Niek Wittebrood, samensteller en maker.
Steenidee Odijk
Steenidee Odijk (2)
Steenidee Odijk (3)
De Speer, 50 x 30 x 210 cm., Beiers graniet, Donau graniet. tot april 2018 te zien in Beeldentuin Land en Beeld te Asperen. www.landenbeeld.nl
Steenidee Odijk (4)
Soundstone II, 26 x 110 x 20 cm.Zwart Zweeds, r.v.s., Impala Donker, (gabbro) 2017 copyright Niek Wittebrood. Tot april 2018 te zien in Beeldentuin Land en beeld, www.landenbeeld.nl.

Niek Wittebrood maakt monumentaal beeldhouwwerk in graniet, kalksteen en marmer.

Duurzame grafmonumenten:
Niek ontwerpt en maakt onder de naam Steenidee, duurzame grafmonumenten in natuursteen. Met name duurzame zwerfkeien uit Duitsland, waar geen kinderarbeid is gebruikt of extreem veel co2 is uitgestoten door relatief korte transport weg. Levertijden zijn afhankelijk van de gevraagde steen en het ontwerp.

Steenidee staat ook voor eigen inbreng in ontwerp en de uitvoering van het grafmonument. Naar keuze kunt u mee helpen door persoonlijk onderdelen (helpen) maken en een eigen object te integreren in het totaal ontwerp. Hierin adviseer en begeleid ik. Eigen ontwerp laten uitvoeren is ook mogelijk.
Je kunt nu zelf je eigen idee ontwerpen en laten uitvoeren. Niek Wittebrood geeft deskundig advies en voert het ontwerp in overleg uit.

Niek (Steenidee), heeft een showtuin in Leusden.
Laapeerseweg 1A, Leusden.
en exposeert in verschillende beeldentuinen.

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak per telefoon of email.

Stuur een bericht naar "Steenidee"