Zoek je een origineel cadeau voor een bruiloft?

Wedding Art is dé trend in schilderkunst.
Wil je een bruidspaar verrassen op hun trouwdag en zoek je een origineel, duurzaam en waardevol cadeau? Een persoonlijk schilderij is een geschenk waarmee je indruk maakt op een huwelijk. ART Eva Maria maakt Wedding Art. Een trouwschilderij, dat de sfeer uitademt, die perfect bij het bruidspaar past. Ontdek deze trend en laat je inspireren.
De trouwtrends zijn: Duurzaam trouwen, Gedeeld geluk, Persoonlijke touch, Vintage vibe, Bloemenpracht en Minimal Eco. De Wedding Paintings van Art Eva Maria brengen deze trends tot leven in een persoonlijk en duurzaam schilderij. Eva van den Hamsvoort schildert een Love & Life Paint, een Woordportret, een Silhouetportret, Floral Art en een Portret van het bruidspaar. Ze werkt met duurzame verf vanuit haar atelier. Je hebt zelf invloed op het schilderij door je wensen vooraf door te geven. De levertijd van het kunstwerk is 3 weken. Enjoy ART!
Info: www.art-evamaria.com/wedding-art


Een familieportret laten schilderen

Familieportret: samen op het doek. Laat je vastleggen samen met je familie op een schilderij. Een geschilderd portret is origineel om cadeau te geven en waardevol om cadeau te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor iemand. Eva van den Hamsvoort is gespecialiseerd in het schilderen van mensen en schildert voor jou een sfeervol familieportret. Haar schilderstijl is kleurrijk, expressief en trefzeker. Het is voor haar van belang de essentie van de personen te raken. Dat maakt een portret tijdloos.
Info: https://www.art-evamaria.com/familieportret