Portfolio rubrieken
2
Bert Hermans
´Fata morgana´
Olieverf op doek
80 x 80 cm
(Verkocht)

Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury gekozen tot 'Artist of the Month April 2017' door de jury van Artavita (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen.

Dit schilderij toont een spiegeling van het Groot Handelsgebouw in Rotterdam in de gevel van het Gebouw Delftse Poort aan het Weena.

Het Groot Handelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal, is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het is een gebouw met een open karakter. Imposant van buiten door zijn krachtige architectuur, van binnen biedt het een prettige werkomgeving.

Een modern bedrijfsverzamelgebouw met een rijke historie, dat is het Groot Handelsgebouw. Gebouwd na de Tweede Wereldoorlog en sindsdien een icoon van de Nederlandse wederopbouw. Met zo'n 180 huurders is het Groot Handelsgebouw een kleine stad. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers.