Quitama Everaardt
Levensboom

Onderdeel van foto expositie: Niet erkende slechthorendheid

In 2013 werd Quitama begeesterd door een impressionistisch schilderij van Isaac Israëls. Ze werd bevangen door het schilderij wat in enkele kleurrijke en sierlijke penseelstreken het beeldverhaal vertelde van een paar jonge mensen op het strand. Haar ogen en hart gingen open. In haar verwondering, bedacht ze 'zo zou ik willen fotograferen. Ik weet niet hoe en of het me gaat lukken, maar ik ga het proberen!'. Het werk van Quitama is geïnspireerd op haar eerste twintig levensjaren als slechthorende, gevolgd door twintig jaar als horende.

Ondernemer Freek Fidder licht toe: 'Ik heb al een tijd de wens om lokale kunstenaars een expositieruimte te bieden in mijn winkel. De beelden van Quitama spreken mij aan en doen mij denken aan een droomwereld. Ik vind het heel erg leuk om met Quitama de eerste expositie in te richten. Haar prachtige werken passen perfect tussen onze mooie bedden.'

In 2018 heeft Quitama de Iris Trofee mogen ontvangen voor haar foto 'Maar horen jullie mij'. De prijswinnende foto samen met nog acht foto's zijn door Quitama zelf afgedrukt.

Ontmoet zaterdag 15 december tussen 15.00-17.00 uur de Woerdense fotograaf Quitama Everaardt bij Fidder Slapen in Woerden.

15 december 2018 - 31 januari 2019

Fidder Slapen
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden
0348 - 412861
info@fidderslapen.nl
www.fidderslapen.nl
De winkel is geopend dinsdag t/m vrijdag van 9.30-18.00 uur en zaterdag van 9.30-17.00 uur.