Rubrieken
Sabina Kiss
Wat dit zielschilderij mij heeft opgeleverd (commentaar opdrachtgever):

Met zijn enorme kracht heeft het schilderij heel veel teweeg gebracht:
een ommekeer in mij!
Het heeft gemaakt dat ik meer vanuit mijn hart in actie kom. Ik ben meer gefocust, en dat vanuit zachtheid in plaats vanuit mijn wil. Ik voel me gedragen door de energie van mijn hart.

Het schilderij vroeg me om te bewegen! In deze beweging breng ik mijn binnen-wereld naar buiten. Er is een brug ontstaan waardoor mijn binnenste zichtbaar wordt.

Ik zie de spiegel van mezelf in het schilderij. Dit steunt me in mijn beweging.
Het stuurt me naar mezelf. Ik voel mijn kracht.
Ik word er stil van. Het maakt me dankbaar.

Als ik ernaar kijk, zit ik snel in de energie waar helemaal geen woorden zijn. Daarom vind ik het niet makkelijk om in woorden uit te drukken wat het schilderij voor me betekent.
Ik ben er zielsgelukkig mee! Blij dat ik ervoor ben gegaan en dat Sabina het instrument wilde zijn om het te ontvangen en het schilderij voor mij heeft willen maken.

Mijn eerste reactie toen ik het schilderij zag:

Het eerste woord wat in mij opkwam toen ik het schilderij zag was:
COMPLEET !
Ik voelde me lange tijd versnipperd omdat ik stukjes van mezelf had weggegeven. Na een lange reis heb ik alle stukjes weer opgehaald. Toen ik het schilderij zag, voelde het als een spiegel. Ik zag mezelf helemaal rond en verbonden – dat alles van mij er is. Ik voel me weer compleet.

Hoe ik het contact met Sabina als kunstenares heb ervaren:

Ik voelde me heel erg uitgenodigd door Sabina's liefdevolle aanwezigheid. Zij gaf heel veel ruimte. Daardoor kon mijn ziel zich laten zien en realiseerde ik me überhaupt dat de ziel heel graag gezien wil worden. In de ontmoeting konden we beiden ons hart openen en ontstond de vraag naar een zielschilderij als vanzelf.
Ik kon me aan haar toevertrouwen.
Ik ervaar Sabina als eerlijk, open en zacht.

In het proces vond ik het heel fijn dat we af en toe contact hadden – daarin was zij erg zorgvuldig.
Naar mijn gevoel is Sabina heel zuiver in haar werken. Zij vertaalt informatie over mijn ziel die ze ontvangt via haar intuïtie, zonder eigen toevoeging.

Heel fijn voor mij was dat Sabina veel tijd en aandacht had toen ik het schilderij voor het eerst ontmoette. Het ging eigenlijk heel natuurlijk.

Voor mij is Sabina gewoon een engeltje op mijn pad!