Na in 1995 met succes de lerarenopleiding tekenen afgerond te hebben aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden, bleek schilderen mijn grootste passie te zijn.
Na jaren expressief gewerkt te hebben, heb ik mij sinds 2004 gespecialiseerd in het portretschilderen.
Het begon, met een schilderij van mijn zoontje samen met mijn moeder. Daarna kreeg ik de smaak te pakken en ben me steeds meer in portretten gaan interesseren en bekwamen. Sinds 2007 werk ik in opdracht. Vanaf 2010 geef ik cursussen en workshops aan huis. Creatieve workshops in Amersfoort zoals kleuren mengen, aquarelleren, schilderen in lagen abstract en figuratief, schilderen met inkt, schilderen voor beginners, een dier tekenen met houtskool en krijt, bloemen schilderen en nog veel meer!!!
In 2021 ben ik met mijn youtube kanaal gestart om daar filmpjes op te zetten over de basis principes die je moet weten als je schildert en tekent.

Bezoek ook mijn website www.lidameines.nl voor mijn aanbod van creatieve cursussen en workshops in Amersfoort

Geef hier een (openbare) reactie op het werk van Lida Meines


Lida Meines Curriculum Vitae
Lida Meines geeft schildercursussen in Amersfoort
Lida Meines Curriculum Vitae (2)
voor een creatieve workshop of schilder-cursus ben je bij Lida Meines in Amersfoort op het juiste adres. Kleinschalige en laagdrempelige korte schildercursus voor beginners en gevorderden.
Lida Meines Curriculum Vitae (3)
leuke schilderlessen en workshops in Amersfoort bij Lida Meines in kleine groepjes (max 8 pers)
Lida Meines Curriculum Vitae (4)
de creatieve workshops, cursussen en lessen schilderen met acryl-verf en olieverf in Amersfoort zijn goed bereikbaar vanuit Leusden Hoevelaken Hilversum Woudenberg Veenendaal Barneveld Achterveld Hoogland Baarn Doorn Bilthoven Den Dolder Wijk bij Duurstede


Time: 0.006