In bijna al mijn werken speelt de identiteit van het onderwerp een grote rol. Hoewel de uitvoering van dit onderwerp tussen de verschillende kunstuitingen verschillen (conceptueel, digitaal & mixed media), zijn er ook overeenkomsten te ontdekken zoals verbinding en culturele betekenis.

In de CONCEPTUELE KUNST onderzoek ik het menselijk handelen in relatie tot vrijheid en identiteit. Sociaal- maatschappelijke onderwerpen over vrijheid en beperkingen. Deze serie heet dan ook FREE OR FRAMED. Het zijn ‘frozen' situaties van allegorische voorstellingen. Over hiërarchie, macht, cultuur, vrijheid en keuzes. Vragen over de menselijke omgang met de aarde, alsook persoonlijke vragen over identiteit. Waardoor iedereen het kunstwerk anders kan beleven.

In DIGITALE COLLAGES vertaal ik jouw wensen, dromen en herinneringen in één beeld. Met een aantal foto's en liefdevolle- en bijzondere verhalen creëer ik een uniek en persoonlijk kunstwerk, waarin de opdrachtgever zich herkent. De kunstwerken tonen een unieke en persoonlijke lifestyle en werken als een verbindende factor met je idealen. Ik noem het IDENTITY-ART. Het blijkt goed te werken bij het uitdragen van de visie en missie voor bedrijven en instellingen. De werkcultuur wordt goed in beeld gebracht.

In MIXED MEDIA schilder ik op speelse wijze personen in een kenmerkende houding of beweging. Zoekend naar de relatie die deze persoon, op dat specifieke moment, met het leven heeft.

Op www.vanthel.nl vindt u zowel kunst als grafisch ontwerp.
Mail naar info@vanthel.nl voor direct contact.
Ik sta graag open voor uw ideeën en kijk naar mogelijkheden.


Time: 0.011