Een kleuren-boekje maken hoe doe je dat?

Bestel het kleurenboekje om zelf te maken met de online filmpjes die alles uitleggen over kleuren mengen en de kleurwerking. Zo heb je aan het einde van de online cursus een handzaam naslagwerk om makkelijker en sneller opnieuw de juiste kleur te mengen.https://lidameines.nl/product/leer-nu-echt-mooi-kleuren-mengen-met-dit-kleurenboekje/


portretschilderen voor beginners hoe kan ik de mond schilderenPortretschilderen voor beginners oren schilderenGratis online les: een winterlandschap met kinderen schilderen

In deze stap voor stap les, leer je met mij samen een winters landschap schilderen met spelende kinderen. Doe je mee?


trailer online cursus aquarelleren eenmalig 25 euro

In deze online cursus leer je vanaf de basis en stap voor stap hoe je een mooie aquarel kunt maken. In deze cursus aquarelleren vertel ik je welke materialen je het beste kunt gebruiken en leg ik de techniek uit en schilderen we samen verschillende aquarellen.

Aandacht voor welke soort aquarelpapier je kunt gebruiken en hoe je het papier moet opspannen zodat je voorkomt dat je papier gaat bobbelen.
Welke aquarelverf je het beste kan gebruiken.
Welke Aquarel penselen en kwasten gebruik je.
Hoe gebruik je maskeer vloeistof in een aquarel.
Hoe voorkom je kringen in een aquarel schilderij of tekening.
4 voorbeelden die je na kunt schilderen en ik leg je uitgebreid uit hoe je de aquarel opzet.
Na het kopen van deze cursus, ontvang je van mij binnen 24 uur via de mail de persoonlijke link voor deze online cursus Aquarelleren.

te koop via de link: https://lidameines.nl/product/online-cursus-aquarelleren/Time: 0.005