hoofdmenu
volgende Galerie in Rotterdam
favorietenVerwijder uit favorieten
9 (27)

Galerie Frank Taal

Galerie Frank Taal

Galerie Frank Taal is een eigentijdse galerie. Met acht tot tien tentoonstellingen per jaar vertegenwoordigt zij het brede bereik dat de verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst bieden. Gevestigd in het Oude Westen in Rotterdam, op steenworp afstand van de Nieuwe Binnenweg centrumzijde, toont Galerie Frank Taal werk van opkomende en internationaal gevestigde kunstenaars. In elke presentatie ligt de nadruk op de totaalbenadering van de tentoonstelling. Gezocht wordt naar de de perfecte harmonie of de combinatie van spannende tegenstellingen..

Galerie Frank Taal in Rotterdam is gekozen tot hoogst gewaardeerde Nederlandse galerie. Aan de verkiezing is de eretitel Galerie van het jaar 2015 verbonden. Op de tweede plaats eindigde Galerie Nouvelles Images. Op de derde plaats Galerie Wildevuur. De uitslag werd in vier verkiezingsrondes bepaald door collega-galeriehouders, het publiek en een vakjury. In totaal zijn 7.396 stemmen uitgebracht.

De jury prijst galerie Frank Taal als eigentijdse en actieve galerie. De galerie heeft een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod aan hedendaagse kunst, die met een relatief groot aantal tentoonstellingen per jaar onder de aandacht worden gebracht. Zowel de nationale als de internationale markt worden bediend.

Openingstijden

Openingstijden
woensdag tot vrijdag 12.00 tot 18.00 uur
zaterdag 13.00 tot 17.00 uur
en op afspraak

Galerie Frank Taal
Van Spykstraat 129
3014 VH Rotterdam
Nederland
Tel: 0104366333

www.franktaal.nl


237 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Galerie Frank Taal"