Janine van Rijswijk

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (2)
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (3)
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (4)
Z.t. 2022, acryl op papier

JANINE VAN RIJSWIJK, HILVARENBEEK (Noord-Brabant) studeerde af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg (NL). Haar werk is suggestief en experimenteel. Zij creëert met diverse materialen zoals papier, fotomateriaal, gel-medium en acrylverf haar eigen fantasiewereld. In haar werk wordt zij vooral geïnspireerd door de hedendaagse tijd. Zij maakt gebruik van thema's zoals vrijheid, verandering, beweging en natuur. Haar overwegend abstracte werken zijn regelmatig te zien op tentoonstellingen in Nederland en Frankrijk.

SCHILDERCURSUSSEN/ WORKSHOP
Vanaf september kan men een teken / schildercursus volgen op dinsdagavond 19.30 uur - 22.15 uur (24 lessen) en op donderdagavond 19.30 uur - 22.15 uur (12 à 24 lessen) in het CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC in Hilvarenbeek. Instromen tijdens het seizoen is mogelijk, indien er plaats is.Voor meer informatie zie de website van creativiteitscentrum de Werckwinckel http://www.dewerckwinckel.nl en de site http://www.janinevanrijswijk.nl
Je kunt je ook opgeven voor een workshop in het Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek (min. aantal personen 4 en maximaal 12)
Voor overige informatie neem contact op met info@janinevanrijswijk.nl

Openingstijden

Verkoop op afspraak.
Informatie: info@janinevanrijswijk.nl

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Janine van Rijswijk