Janine van Rijswijk

Laatste week

GROEP 80

Tentoonstelling t/m 25-06-2024 > Hilvarenbeek
Janine van Rijswijk GROEP 80
Janine van Rijswijk GROEP 80 (2)
Expositie GROEP 80 is vanaf zaterdag 11 mei 2024 vanaf 14.00 uur (opening) te zien in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek.
GROEP 80 bestaat uit 7 kunstenaars, die allen afkomstig zijn uit Hilvarenbeek en ruim 40 jaar geleden studeerden aan diverse academies en samen in 1980 een groepsexpositie vormden in het gemeentehuis van Hilvarenbeek.
Nu hebben zij de draad weer opgepakt om samen te exposeren in CC Elckerlyc.
Er zijn tekeningen, schilderijen, objecten van hout, keramiek en textiel van Toon van Gisbergen, Quirijne de Kok, Janine van Rijswijk, Wim van Gisbergen, Diana van Acker, Looi Naaijkens en Joan Engels te zien tot 25 juni 2024.
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (2)
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (3)
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (4)
Z.t. 2022, acryl op papier

JANINE VAN RIJSWIJK, HILVARENBEEK (Noord-Brabant) studeerde af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg (NL). Haar werk is suggestief en experimenteel. Zij creëert met diverse materialen zoals papier, fotomateriaal, gel-medium en acrylverf haar eigen fantasiewereld. In haar werk wordt zij vooral geïnspireerd door de hedendaagse tijd. Zij maakt gebruik van thema's zoals vrijheid, verandering, beweging en natuur. Haar overwegend abstracte werken zijn regelmatig te zien op tentoonstellingen in Nederland en Frankrijk.

SCHILDERCURSUSSEN/ WORKSHOP
Vanaf september kan men een teken / schildercursus volgen op dinsdagavond 19.30 uur - 22.15 uur (24 lessen) en op donderdagavond 19.30 uur - 22.15 uur (12 à 24 lessen) in het CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC in Hilvarenbeek. Instromen tijdens het seizoen is mogelijk, indien er plaats is.Voor meer informatie zie de website van creativiteitscentrum de Werckwinckel http://www.dewerckwinckel.nl en de site http://www.janinevanrijswijk.nl
Je kunt je ook opgeven voor een workshop in het Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek (min. aantal personen 4 en maximaal 12)
Voor overige informatie neem contact op met info@janinevanrijswijk.nl

Openingstijden

Verkoop op afspraak.
Informatie: info@janinevanrijswijk.nl

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Janine van Rijswijk