Galerie Sous Terre Ootmarsum

Galerie Sous Terre Ootmarsum Ootmarsum

ONTDEK HET UNIEKE ARTPLAN VAN GALERIE SOUS-TERRE


Geen dure investeringen en toch uw huis of bedrijf mooier en exclusiever inrichten? Wilt u ook voor een klein bedrag per maand uw eigen kunstcollectie opbouwen? Lees dan verder.

U hebt een fijn huis of een prachtig bedrijf, maar u mist de persoonlijke noot. U houdt van hedendaagse kunst en zou graag uw leef- of werkomgeving daarmee verrijken, maar u wilt daar niet direct veel geld aan uitgeven. Natuurlijk zijn er vele kunstuitlenen, maar ons Artplan is uniek. Het is voordelig en klantvriendelijk. Al vanaf het zeer lage bedrag van € 15,- per maand haalt u kwalitatief hoogwaardige kunst in huis. Dit maandbedrag wordt volledig gereserveerd als spaartegoed.

U kunt net zoveel werken in bruikleen krijgen als u wilt en u kunt onbeperkt wisselen. Met uw spaartegoed koopt u op termijn het kunstwerk of de kunstwerken waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij werken alleen met vaste kunstenaars van de galerie, waardoor wij borg staan voor kwaliteit. U kunt kiezen uit duizenden werken, zowel schilderijen als sculpturen. Deze zijn te bekijken op onze website, maar ook in het echt in één van onze galerieën.


Hoe werkt de kunstuitleenregeling met spaartegoed in de praktijk?

• U meldt zich aan als lid van ons Artplan bij één van onze galerieën of via onze website en u betaalt eenmalig

€ 25,- inschrijfgeld, € 10,- korting bij online aanmelden. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Sous-Terre en profiteert u van allerlei aanbiedingen.

• U hebt de mogelijkheid om steeds voor een periode van 6 maanden een kunstwerk van uw keuze in huis te halen. Na afloop van deze termijn beslist u of u het werk aankoopt of dat u het terugbrengt en ruilt tegen een ander kunstwerk. In overleg met de betreffende kunstenaar is het mogelijk om het werk voor een langere periode in bruikleen te nemen.

• Gedurende deze leenperiode spaart u maandelijks een bedrag dat gerelateerd is aan de verkoopwaarde van het kunstwerk. Voor € 15,- per maand kunt u een kunstwerk uitzoeken tot € 500,-. Leent u een duurder kunstwerk, dan legt u voor elke € 500,- meerwaarde € 5,- extra per maand in. Voor een kunstwerk tussen de € 500,– en € 1000,– spaart u dus € 20,- per maand, voor een kunstwerk tussen de € 1000,- en € 1500,- € 25,- etc.

• Het spaartegoed is niet alleen aan te wenden voor de werken uit de kunstuitleen, maar ook voor die uit onze galerie. Als u een werk naar uw smaak heeft gevonden, kunt u dat kopen onder aftrek van uw spaartegoed. Indien het spaartegoed ontoereikend is, kunt u eventueel gebruik maken van onze gespreide betalingsregeling. U betaalt het resterende bedrag dan in termijnen.

• Voor vervoer van schilderijen kunt u gebruik maken van een gratis beschermhoes.

• Hebt u hulp nodig bij het vervoeren of plaatsen van de kunstwerken dan bieden wij onze service aan tegen een vergoeding van € 25,- per uur en € 0,18 per kilometer. Ook komen onze medewerkers op verzoek vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de kunstwerken die u wilt lenen.

Openingstijden

De uitleen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
En zaterdag en zondag op afspraak

Contact

Galerie Sous Terre Ootmarsum
Laagsestraat 10
7631 AM Ootmarsum
Nederland
Tel: +31(0)541-293536

www.galerie-sous-terre.nl

4012 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Galerie Sous Terre Ootmarsum