Kunstuitleen Alkmaar

Kunstuitleen Alkmaar Alkmaar
Kunstuitleen Alkmaar Alkmaar (2)
Bergerweg 1

HAAL DE SLEUR UIT JE INTERIEUR BIJ KUNSTUITLEEN ALKMAAR
Kunstuitleen Alkmaar heeft ruim 1000 kunstwerken op voorraad. Uiteraard zijn deze allemaal te koop, voor iedereen. Steeds weer een ander kunstwerk in huis? Dat kan! Lenen kan al vanaf €7 per maand. En je mag het werk omruilen zo vaak je wil. Zo simpel is het. Bij de kunstuitleen maak je op een laagdrempelige manier kennis met kunst. Tegelijkertijd spaar je voor kunst. Dit spaartegoed kun je gebruiken voor de aanschaf van een kunstwerk, maar ook voor het kopen van cadeauartikelen in de cadeauwinkel van de kunstuitleen. Dus, geen kopie of reproductie meer aan de muur. Vanaf nu ga je voor écht! Bij Kunstuitleen Alkmaar.

OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDER CADEAU?
Van sieraden, glas en keramiek tot originele kaarten, tegeltjes en designartikelen. Ook voor je cadeaus kom je naar de kunstuitleen. Je vindt er van alles. Vind je het moeilijk een keuze te maken? Geen probleem. Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar of je kunt iemand een abonnement cadeau doen.

AFWISSELENDE TENTOONSTELLINGEN
Iedere zes weken is er bij de Kunstuitleen een nieuwe tentoonstelling te zien met werk van jong, gevestigd en nieuw talent.
Voor actuele informatie kijk op www.kunstuitleenalkmaar.nl

Openingstijden

woensdag t/m zondag van 12 tot 17 uur.

  • Schilderkunst
  • Keramiek
  • Fotografie
  • Sieraden

Stuur een bericht naar Kunstuitleen Alkmaar