Galerie Bonnard

Met veel enthousiasme hebben we de al 33 jaar bestaande Galerie Bonnard op 24 september 2017 op een nieuwe, ruime, locatie geopend. Midden in Nuenen op Berg 9.

Maandelijks organiseren we een nieuwe expositie. Groepsexposities maar ook solo-exposities. In onze agenda laten we het volledige programma zien. Naast de ruimte die we vrij maken voor de wisselende exposities tonen we, van alle kunstenaars uit onze collectie, zeer divers werk in onze galerie. Hierdoor is er steeds veel te zien en te beleven. Kom gerust vaak kijken, we vertellen je graag over het werk, de kunstenaars en laten je graag alles wat we in huis hebben zien. Mocht je een specifieke vraag hebben of op zoek zijn naar iets speciaals, we adviseren graag. Dit kan in onze galerie maar we komen ook graag, met werk, bij je thuis kijken wat een passend kunstwerk in je woonomgeving kan zijn. Naast exposities organiseren we lezingen, cursussen en workshops, ook deze vind je op onze agenda.

Hedendaags realisme en figuratieve kunst is steeds in verandering, zo ook ons aanbod. Kom gerust, zo vaak als je wilt, een kijkje nemen. Je bent van harte welkom!

René Renders en David van der Linden

Openingstijden

Donderdag, zaterdag en zondag van 11-18 uur
Vrijdag van 11-19 uur

Contact

Galerie Bonnard
Berg 9
5671 CA Nuenen
Nederland
Tel: 0613763320

www.galeriebonnard.com

1783 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Galerie Bonnard