Atelier de Mollenwaard

Atelier de Mollenwaard Winssen
" Aqua-rel " 50 x 70 cm
Atelier de Mollenwaard Winssen (2)
Aquarel : " Waterbel " 40 x 60
Atelier de Mollenwaard Winssen (3)
Aquarel : " Oud stalraam " 40 x 50 cm.

Marie-José (1956) heeft haar atelier De Mollenwaard in het “gelderse” Winssen, de kunstenares heeft een passie voor aquarelleren. Haar werk geeft een gevarieerd beeld en berust op realistische feiten.

Ze laat zich graag inspireren door natuurlijke aspecten. Het kan een klein onderwerp zijn, een paardenbloem of een vlinder, de andere keer een stilleven, landschap of portret.

Ze schildert al haar halve leven. Niet uit hoogdravende motieven, maar gewoon omdat ze mooie onderwerpen wil vastleggen op aquarelpapier. Met plezier werkt ze aan deze herkenbare onderwerpen, soms in pasteltinten, de andere keer met wat meer kleur. Mede door haar vakbekwaamheid en kritische blik verzorgt ze met regelmaat opdrachten voor b.v. het aquarelleren van een bruidsboeket of woonhuis. Daarnaast brengt ze haar enthousiasme over op anderen d.m.v. gerichte cursussen en workshops die zowel binnen, als op een buitenlocatie gegeven kunnen worden.

Ze werkt met professionele materialen, hoogwaardige kwaliteit aquarelpapier, aquarelverf uit de artist’s serie en zuurvrij passe-partoutkarton.

Contact

Atelier de Mollenwaard
van Heemstraweg 42A
6645KH Winssen
Nederland
Tel: 0487 525515

www.atelierdemollenwaard.nl

528 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Atelier de Mollenwaard