Wat is een portfolio?

Meer info

Een professionele presentatie via internet


Met een web-portfolio bij Kunstinzicht.nl geef je gemakkelijk en snel een overzicht van je werk. Ook al heb je een eigen website want bij kunstinzicht val je beter op en zien meer mensen je werk.

Iedere kunstenaar die professioneel werkzaam is kan bij Kunstinzicht.nl een portfolio aanvragen. Een portfolio bestaat uit pagina's voor afbeeldingen, een pagina voor algemene gegevens, een pagina met c.v. en een agenda.
Met een portfolio bij Kunstinzicht.nl profiteer je meteen van het hoge aantal mensen die dagelijks de site bezoeken. (ruim 60.000 per maand). Zo zien veel mensen je werk.

Eigen webadres

De portfolio is rechtstreeks te bekijken via een eigen webadres, makkelijk om op je visitekaartje te vermelden. ( bv: annettavandenheuvel.kunstinzicht.nl )

Overzichtelijke agenda

De tentoonstellingen die je in de agenda van de portfolio plaatst zijn ook te zien in de algemene agenda.

De portfolio is makkelijk te wijzigen

Met een standaard browser (Explorer, Firefox, Chrome, Safari) zijn foto's en tekst eenvoudig zelf te wijzigen. Je hoeft niet te wachten het nieuwe werk of expositie staat er meteen op.

Kosten zijn laag

Doordat het een echte doe-het-zelf site is, kunnen wij de kosten laag houden. Een portfolio kost slechts 25 euro per jaar exclusief BTW. (inclusief gebruik van de helpdesk)

Aanvraag portfolio