111 (263)

Prachtig atelier te huur in Rotterdam, in uren of dagdelen

Floor van Dongen | (Rotterdam)

Prachtig atelier te huur in Rotterdam, in uren of dagdelen

Beste Kunstenaars, Creatievelingen en kunstdocenten e.a.,

Hierbij bied ik de mogelijkheid aan om mijn fraaie atelier op toplocatie Heemraadssingel 235A (Begane Grond) in een of meer uren of dagdelen te huren voor diverse projecten, bijeenkomsten, presentaties, lezingen, lessen of workshops en dergelijke. 8 x 5 meter groot en 3.20 hoog = 40 m2 / 256 m3. Hij is niet helemaal leeg, maar er staan kasten en spullen in die voor veel activiteiten van pas komen zoals schilder- en tekenmateriaal, ezels, boeken, een computer, geluidsinstallatie en een beamer. Uiteraard is er ook prima en snel internet. In de hal bevinden zich het bijbehorende toilet en pas opgeknapte keukentje. In de kelder staan een hele voorraad klapstoeltjes en tafels die ook gebruikt kunnen worden.

Kosten van de atelierhuur zijn € 30,- per uur of per dagdeel (4 uur) € 100,-. Er wordt geen btw gerekend.
Dit kan eenmalig, tijdelijk wekelijks, maandelijks of een seizoen lang op vaste dag(en) en tijd(en).

Er zijn ook samenwerkingen mogelijk tussen de huurder en mijzelf als kunstenaar/organisator. Met name ook voor feestjes en borrels, en exposities ben ik er zelf altijd bij aanwezig en help ik mee aan voorbereidingen voor een meerprijs van € 25,- ex btw per uur. Ook grenst het atelier aan een enorme tuin van 8 meter bij 24 meter lang. Deze kan er ook al of niet bij gehuurd worden, uiteraard zeer geschikt voor in de lente en zomermaanden. 2 witte partytenten zijn ook beschikbaar. Kosten tuin: € 20,- per uur.

Stuur mij een mail van tevoren en kunnen we een datum prikken voor bezichtiging, dan kunnen we kennismaken en specifieke afspraken maken.

Met vriendelijke groet, Floor van Dongen / Kunstenaar / Rotterdam

www.artworkfloor.nl

29-04-2024 t/m 29-04-2025

Floor van Dongen ( Rotterdam ) Atelier / werkruimte
Interieur van het atelier (gezien vanuit de hal)
Floor van Dongen ( Rotterdam ) Atelier / werkruimte (2)
Het atelier, gezien vanaf de tuinkant, in de richting van de hal.

Stuur een bericht naar Floor van Dongen