144 (264)

Atelierruimte of werkruimte in Groningen

Dé Vastgoedbeschermer | (Groningen)

Atelierruimte of werkruimte in Groningen

Ben je het thuiswerken zat en ben je op zoek naar een rustige werkplek? Op een zichtlocatie op kantorenpark Kranenburg aan de A7, hebben we representatieve werkruimtes beschikbaar!

Het kantoorgebouw ligt in een parkachtige omgeving op kantorenpark Kranenburg te Groningen. Het gebouw is direct gelegen aan de afslag Hoogkerk van de A7 Groningen - Drachten - Joure en heeft genoeg parkeerplaatsen op eigen terrein.
Komen jij en je klanten met het openbaar vervoer? Ook dan is de locatie goed bereikbaar, er zijn namelijk goede verbindingen met Groningen CS.

Unit 0-02: deze bevindt zich op de begane grond, bestaat uit 3 kamers en samen hebben ze een grootte van 36m2.
Unit 1-03 bestaat uit 2 kamers van ieder 24m2. De unit is te vinden op de eerste verdieping
Unit 1-04 is beschikbaar vanaf 23 april. Deze bestaat uit 2 kamers en van ieder 24m2. De unit is te vinden op de eerste verdieping.
Voor maar liefst €295,29 excl. BTW en vuilafvoerkosten p/mnd krijg kun jij jouw kantoor of atelierruimte hier vestigen!
Is deze ruimte iets voor jou? We horen graag van je!
*excl. meubilair

https://vastgoedbeschermer.nl/rental/werkruimte-in-groningen/

Het is belangrijk om te weten dat de ruimtes worden aangeboden op basis van antikraak. Wat betekent dat voor jou? In de eerste plaats een uitstekende ruimte voor jouw onderneming, met de benodigde flexibiliteit en betaalbaarheid. Antikraak biedt de mogelijkheid voor een bedrijfshuisvesting zonder dat je te maken krijgt met hoge kosten en langdurige contractuele verplichtingen. De bruikleenovereenkomsten worden voor onbepaalde tijd aangegaan, maar beide partijen hebben de vrijheid om met een opzegtermijn van 28 dagen de overeenkomst te beëindigen. Bevind je je nog in de opstartfase of ben je op zoek naar een ruimte voor het uitoefenen van je hobby? Ook in dat geval is het mogelijk om als start-up of kunstenaar op basis van antikraak een geschikt tijdelijk atelier- of expositieruimte te vinden.

naar de website

29-03-2024 t/m 29-03-2027

Dé Vastgoedbeschermer ( Groningen ) Atelier / werkruimte
Dé Vastgoedbeschermer ( Groningen ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar Dé Vastgoedbeschermer