63 (76)

Sup | Ruime zichtlocatie SP0.40A op Surinameplein

Sup | Ruime zichtlocatie SP0.40A op Surinameplein | (Amsterdam)

Sup | Ruime zichtlocatie SP0.40A op Surinameplein

In Broedplaats SUP aan het Surinameplein 33 komt een ruime en lichte werkruimte vrij op de begane grond van het voorgebouw. De ruimte bestaat uit drie gescheiden ruimten en eigen toiletten. In overleg is de keuken gelegen op de 1e verdieping van het voorgebouw ook te huur of te delen met de huurder van de 1e verdieping.

SUP bestaat uit het hoofdgebouw (Surinameplein 35) en een apart voorgebouw (Surinameplein 33) met slechts twee andere huurders waar deze ruimten zich in bevinden, waaronder Windmill Film. In SUP vind je onder andere muzikanten, filmproducenten, een yogastudio, developers, kunstenaars, en andere creatievelingen. In het hoofdgebouw vind je een bonte mix van kunstenaars, creatieven en culturele en maatschappelijke initiatieven. Zeker 100 creatives vinden een betaalbare woon- en/of werkruimte aan het Surinameplein, waardoor er de hele dag door reuring is. Zij maken broedplaats SUP tot een bijzonder pand, met veel onderlinge samenwerkingen en ruimte voor ontwikkeling. Deze ruimte is geschikt om te gebruiken als kantoor, werkruimte of atelier, en bij beperkte geluidsproductie ook geschikt te maken bijv. als theaterruimte, helaas niet als muziekstudio.

Kale huur € 1280,98
Voorschot leveringen € 352,44*
Servicekosten € 143,85

BTW 21% € 373,23*
———————————————————–
Totaal (excl. btw) € 1.777,27*

Totaal (incl. btw) € 2.150,50*

*Het voorschot op leveringen en diensten wordt per februari verhoogd vanwege toegenomen energiekosten. De hier genoemde prijs is een indicatie hiervan maar kan iets afwijken.

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Hanna en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.

urbanresort.nl/offer/sp-0-40-2

21-02-2024 t/m 21-08-2024

Sup | Ruime zichtlocatie SP0.40A op Surinameplein ( Amsterdam ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte

Stuur een bericht naar Sup | Ruime zichtlocatie SP0.40A op Surinameplein