1 (25)

Lely | De bovenste etage: werk-/oefenruimte L 5.06

Lely | De bovenste etage: werk-/oefenruimte L 5.06 | (Amsterdam)

Lely | De bovenste etage: werk-/oefenruimte L 5.06

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60, komt een werkruimte vrij op de 5e. Bovenop het pand bevindt zich een charmante kleine 5e verdieping. Je bent de enige huurder van deze bovenste verdieping. De ruimte heeft een eigen halletje, een klein keukentje, een kleine vergader- of kantoorruimte en een grote open ruimte en buitenmuren aan alle kanten. De ruimte is beschikbaar per 1 maart 2024.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective en BackBone. Het gemeentelijke monument is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als kantoor, werkruimte, atelier of oefenruimte. Een theatergezelschap heeft hier ook gerepeteerd en gebouwd aan hun tentoonstellingen. Doordat het op de bovenste verdieping is zonder buren heb je en veroorzaak je weinig overlast. Maar, deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Ruimte L 5.06
Kale huur € 963,00
BTW (21% ) kale huur € 202,23
Servicekosten € 447,51
BTW (21% ) servicekosten € 93,98
———————————————————–
Totaal (excl. btw) € 1.410,51

Totaal (incl. btw) € 1.706,72

Het bedrag genoemd als servicekosten omvat o.a. de voorschot bedragen voor gas, water, elektra en de levering van internet.

Dit is geen CAWA ruimte, je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een positieve CAWA toets.

Het huidige broedplaats Lely is een tijdelijke broedplaats in afwachting van de herontwikkeling van dit gebouw. De herontwikkeling zal nog dit jaar aanvangen waarmee de huur van broedplaats Lely ten einde komt.
Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats.

Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging. Er staan bezichtigingen gepland op maandagen.

naar de website

18-02-2024 t/m 18-08-2024

Lely | De bovenste etage: werk-/oefenruimte L 5.06 ( Amsterdam ) Diversen

Stuur een bericht naar Lely | De bovenste etage: werk-/oefenruimte L 5.06