38 (60)

expositie justyna gaja , bob eshuis en sem leutscher

galerie de Kolk | (Spaarndam)

EXPOSITIE JUSTYNA GAJA , BOB ESHUIS EN SEM LEUTSCHER

TE ZIEN IN GALERIE DE KOLK IN SPAARNDAM VAN 15 JUNI T/M 14 JULI :
Werk van de Bob Eshuis , Justyna Gaja en Sem Leutscher.
In zijn “Waste-project”, een serie stillevens van afval, laat fotograaf Bob Eshuis zich inspireren door de oude Hollandse Meesters, wat te zien is in de composities en de dramatische belichting. Het onderwerp is echter totaal anders : Waar men vroeger pronkte met exotische en kostbare objecten is het nu afval en zwerfvuil dat wordt afgebeeld.
Justyna Gaja schildert Hollandse landschappen in een persoonlijke mix van klassiek en abstract. Ze schildert met paletmessen nat in nat op een donkere ondergrond. Voor haar laatste serie havengezichten en Spaarndams landschap heeft ze voor een breed scala aan kleuren gekozen.
Designer Sem Leutscher studeerde in 2018 af aan de Design Academy Eindhoven met haar project “Precious Cargo”. Ze maakte porseleinen vazen die het verhaal vertellen van de vervuilende kant van de wereldhandel en het transport van producten. Ze decoreerde de vazen met het koolstof dat door grote containerschepen wordt uitgestoten. Elke vaas draagt een unieke illustratie van een bestaand vrachtschip.
Galerie De Kolk, aan de Westkolk 4 in Spaarndam, is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak. De toegang is gratis.

www.kunstcentrumdekolk.nl

07-06-2019 t/m 07-09-2019

galerie de Kolk ( Spaarndam ) Agenda / expositie / open atelier

"Precious Cargo"
Sem Leutscher

galerie de Kolk ( Spaarndam ) Agenda / expositie / open atelier (2)

"Precious Cargo"
Sem Leutscher

galerie de Kolk ( Spaarndam ) Agenda / expositie / open atelier (3)

"Precious Cargo"
Sem Leutscher

galerie de Kolk ( Spaarndam ) Agenda / expositie / open atelier (4)

"Precious Cargo"
Sem Leutscher

Stuur een bericht naar "galerie de Kolk"