32 (75)

Open dagen 7 & 8 oktober Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie bij Apeldoorn

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie | (Apeldoorn)

Open dagen 7 & 8 oktober Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie bij Apeldoorn

Op 7 en 8 oktober 2023 neemt Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie deel aan de Open Atelierroute van de St. Noord Oost Veluwe Ateliers. De tuin en atelier is geopend tussen 11 en 18 uur.
Barbara Pijnappel is een Apeldoornse beeldhouwster, die Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie gecreëerd heeft aan de rand van Apeldoorn-Noord. Ze maakt meer dan 35 jaar beelden in brons, in diverse steensoorten en keramische werk. Zij maakt tekeningen & schilderijen. Zij geeft speksteen en boetseer workshops met open inschrijving en kleine groepsworkshops in de tuin en atelier. Achterin de tuin is haar beeldhouwplek + worden de workshops speksteen buiten gegeven als het goed weer is.
De biologische’ tuin is gevarieerd ingericht en beplant met verschillende heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes + groenten. Het is een diertjes vriendelijke ecologische tuin, er is een vijver met planten, kikkers, zelfs een salamander gespot en andere waterbeestjes. In de beplanting is veel rekening gehouden met vogels, egels, bijen en vlinders en andere beestjes om voedsel in de tuin te kunnen vinden. Er is o.a. een keramisch insecten hotel en vogelhuisjes en keramische broedpotten.

De beeldentuin is te bezoeken op afspraak en tijdens de open atelier dagen. Ze exposeert regelmatig in o.a. musea, galeries, gastronomische restaurants en online. Data en info voor alle activiteiten worden gezet op www.barbsgallery.com

www.barbsgallery.com

01-10-2023 t/m 01-04-2024

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie ( Apeldoorn ) Agenda / expositie / open atelier
Bloemblaadjes in verschillende steensoorten in Barb's Beeldentuin. Meer info zie www.barbsgallery.com

Stuur een bericht naar Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie