20 (41)

Kerstevent op de Schuttersvest: 13/14/15 dec | Kunst onder de Kerstboom IV / KunstKado

huiskamergalerie yoHanneke | (Mechelen)

Kerstevent op de Schuttersvest: 13/14/15 dec | Kunst onder de Kerstboom IV / KunstKado

Ook dit jaar ben je op de Schuttersvest te Mechelen voor een anders dan anders cadeautje tijdens de feestdagen aan het juiste adres. Op vrijdag 13 dec van 18u -- 21u, zaterdag 14 dec en zondag 15 dec van 11u -- 18u, in 2 prachtige herenhuizen, slaan huiskamergalerie yoHanneke en het herenhuis van IXOR opnieuw de handen in elkaar voor "KoK IV | Kunst onder de Kerstboom" en "KunstKado".

In huiskamergalerie yoHanneke vind je het werk van Caroline Hiskemuller, Tania Verhasselt, Françoise de Smet, Elze van den Akker, Anusch Bayens en Cesare Fuga. In het herenhuis van IXOR betreft het werk van Greet Luyten, Pol Spelmans, Marina Luyten, Martine Reynaert en Magdalena Geysen.

Beide herenhuizen liggen op wandelafstand van elkaar en bieden beeldend werk, geprijsd tussen de €15 en €150, in een breed scala aan technieken: textiel, murano glas, keramiek, sieraden, fantasiejuwelen, schilderijtjes, grafisch werk, illustraties, collages en assemblages.

De kunstenaars zijn afwisselend maar doorlopend aanwezig om je tekst en uitleg te geven. Ook doen we op zondag net dat extra stapje met kersthapjes en een gezellig muziekje om alvast in de sfeer te komen.

www.yohanneke.com

18-11-2019 t/m 18-02-2020

huiskamergalerie yoHanneke ( Mechelen ) Agenda / expositie / open atelier

Stuur een bericht naar "huiskamergalerie yoHanneke"