7 (47)

De helft van mei voor € 425,- excl. btw en elektriciteit

Annechina de Jong | (Sneek)

De helft van mei voor € 425,- excl. btw en elektriciteit

Het is voorjaar; showen maar! Open de vier entree vouwdeuren, voor de meest welkome beleving én binnen-buiten zijn.

Na weer een renovatiefase is 1e Oosterkade 26 de helft van mei '24 voor € 425,- excl. btw en elektriciteit te huur. Nu met een grotendeels strak gestuct plafond, met ideale verlichtings- en belichtingsmogelijkheden, waardoor de exposure goed tot zijn recht komt.

Vlaggen uit, spots aan en jouw expositie trekt, óók vanaf de overzijde van de gracht, bij binnenkomst van de binnenstad, vanaf de straat en het water. Aukje de Haan's expositie leverde met stellige overtuiging meer werk en meer publiciteit op.

Het is hier fijn, voor wie er van houdt, natuurlijk: stads, gemoedelijk, toeristisch, levendig met veel wandelaars, fietsers, bootjesvolk, boten, rondvaartboten, cruiseschepen, juist ook in de koudere helft van het jaar. Aan de stadsgracht, open vaarwater, staande mastroute, tegenover de drukke beweegbare brug, met terras op een paar meter afstand en praktische, gunnende (promotie) betrokkenheid van mij en de buurt.

1e Oosterkade 26 is een fantastische multispace (ca. 53m2 binnen, ca. 6m2 voor gevel) in ontwikkeling, voor kunstexposities, als (dans-/yoga)studio, flexwerkplek en pop-up store … voor co-creatie, leisure, (dans)feest, eigenwijs ondernemerschap en wat nog niet bedacht is.

Het is in dé watersportstad, op een zonnige prominente toplocatie, naast hip restaurant Bij Fier, met aan de overkant van de stadsgracht druk bezocht representatief en populair grand café, dancing De Kroon. En Vripack Yacht Design schuin tegenover, aan de kade. Kun jij deze klanten naar je toe zuigen, dán .......

Om de expositieruimte binnen en nog een andere buitenpresentaties te zien: kijk ook in de rubrieken: Creatief kantoor / bedrijfsruimte: Met open vizier, zonzijde stadsgracht, aan doorgaand vaarwater en: Atelier / werkruimte: Enthousiasmerende werkplek, zonzijde stadsgracht, staande mastroute en: Werken met anderen: Samen bereik je meer op feel good-, A2-locatie.

Mail mij, dan stuur ik uitgebreide en actuele informatie en foto's.

11-05-2024 t/m 11-05-2027

Annechina de Jong ( Sneek ) Expositieruimte
Maak jouw expositie af t/m het straatbeeld: hier: drie vlaggen uit; de rode loper over het talud voor mindervaliden; de vier vouwdeuren helemaal open en werk op ezels als 'portier'.
Annechina de Jong ( Sneek ) Expositieruimte (2)
Dierbaardier is 6 oktober 2023 geopend; Fiona Zondervan, organisator, speecht.

Stuur een bericht naar Annechina de Jong