6 (8)

derodeschuur.com is weer helemaal up to date

De Rode Schuur | (Noordwijk)

De Rode Schuur is het hart van Noordwijk dat klopt voor het maken van kunst, voor oude ambachten en het uitoefenen hiervan. We geven kennis door van oud naar jong, maar ook zeker andersom; leeftijd doet er niet toe!

Wij bieden lessen en workshops in o.a. schilderen, tekenen (met model), lithografie, vlechten met wilgentenen, houtsnede maken/afdrukken, houtskool maken/tekenen, boekbinden, potten bakken en meer!

De Rode Schuur is een waar paradijsje in de Oude Dorpskern van Noordwijk Binnen. Achter het bijna 100 jaar oude woonhuis bevinden zich twee monumentale bollenschuren en ertussen ligt een weelderige tuin. Het is volgens de bezoekers net een stukje Frankrijk, maar dan in Nederland. Het is een bijzondere plek waar iedereen zichzelf kan zijn en de stress van het drukke leven achter zich mag laten.

De Rode Schuur is geopend tijdens lessen, workshops en exposities en daarnaast op afspraak. Is het turquoise hek dicht, dan zijn we druk bezig of nemen we simpelweg eventjes tijd voor onszelf.

derodeschuur.com

31-01-2024 t/m 31-01-2027

Noordwijk
De Rode Schuur
Gebouw links: De Rode Schuur met 2 leslokalen op de begane grond en op de 1ste verdieping ateliers Daniël Tavenier en Wiebe Ruitinga
Gebouw rechts: de grafische werkplaats (De Blauwe Schuur) met allerlei soorten persen
Noordwijk (2)
De Rode Schuur

Stuur een bericht naar De Rode Schuur