28 (50)

Fotostudio/Yoga-danssruime/Werkplek/Kantoor in Enschede

De Vastgoedbeschermer | (Enschede)

Fotostudio/Yoga-danssruime/Werkplek/Kantoor in Enschede

Als startende ondernemer zoek je naar de ideale werkplek die jouw dromen waarmaakt. En die zoektocht eindigt hier! We bieden werkruimtes in het hart van Enschede.

We verwelkomen in totaal 12 ondernemers, wat kansen biedt voor samenwerking en inspiratie. Diverse achtergronden en ideeën zorgen voor een vruchtbare samenwerking en groei. De ruimtes zijn te gebruiken voor zowel het serieuze werk als de meest creatieve uitspattingen (uiteraard binnen nette grenzen ;)). De oppervlaktes van de ruimtes varieren tussen 30 en 95m².
Of je nu een financieel adviseur, marketeer, tekstschrijver, grafisch ontwerper, webdeveloper, fotograaf, kunstenaar, coach, of een andere professional bent, hier kun je jouw bedrijf tot bloei laten komen.

De maandelijkse kosten voor een ruimte zijn vanaf €250 tot €285 (exclusief BTW en vuilafvoerkosten a €15). Heb jij een stabiele internet verbinding nodig? BlackGate faciliteert dit op locatie voor slechts €30 p/m. De bruikleenovereenkomst is maandelijks opzegbaar, dus je zit niet vast aan langdurige verplichtingen.

Dit gebouw ligt op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Enschede, met talloze winkels, restaurants en alles wat je nodig hebt

Je bent binnen enkele minuten lopen bij het centraal station, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het treinnetwerk. Dit vergemakkelijkt niet alleen jouw dagelijkse woon-werkverkeer, maar biedt ook de mogelijkheid om klanten en partners te verwelkomen vanuit alle hoeken van het land.

Laat deze kans niet schieten en vestig je onderneming in deze bijzondere antikraak werkruimte in Enschede. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info of reageer op dit aanbod om te ontdekken hoe deze geweldige plek jouw bedrijf een boost kan geven.

We snappen dat niet iedereen (al) is ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. Geen zorgen, ook als particulier kun je deze werkruimte gebruiken, of het nu voor je hobby is of om je eigen bedrijf op te starten.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en maak gebruik van de flexibele mogelijkheden!

naar de website

25-09-2023 t/m 25-09-2024

De Vastgoedbeschermer ( Enschede ) Expositieruimte
Enschede werkruimte antikraak
De Vastgoedbeschermer ( Enschede ) Expositieruimte (2)
Enschede werkruimte antikraak

Stuur een bericht naar De Vastgoedbeschermer