hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek vacatures in de kunst
1 (16)

Gastvrouw/gastheer Museum Romeinse Katakomben
(Valkenburg aan de Geul)
Museum Romeinse Katakomben

Deze mededeling is verlopen (257 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Gezocht: Gastvrouw/Gastheer

(in te vullen als werkervaringsplek of vrijwilligerswerk, beiden met onkostenvergoeding)
We zoeken een enthousiaste gastvrouw of gastheer die in staat is om zelfstandig bezoekers te ontvangen, advies te geven, uitleg te geven over de lopende exposities of evenementen en tickets te verkopen. Kortom, een sociale collega die het leuk vindt betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van Museum Romeinse Katakomben. Wij bieden een unieke en boeiende werkplek, leuke en enthousiaste collega's, en een afwisselende baan waarbij interactie met andere mensen centraal staat. Uren en dagen in overleg. Deze functie kan ingevuld worden als een werkervaringsplek of als vrijwilligerswerk, beiden op basis van onkostenvergoeding.

Wie zijn we? Museum Romeinse Katakomben is een fascinerende en leerzame plek om te werken. Dwalend door de onderaardse gangen reis je terug naar lang vervlogen tijden, naar het Rome uit het vroege Christendom van de derde en vierde eeuw. Je daalt af naar de graven van gewone Romeinse burgers en naar de schitterende grafkamers van vooraanstaande Romeinen. Prachtige fresco’s, indrukwekkende beelden en het boeiende verhaal van de gids maken een bezoek tot een onvergetelijke ervaring. Ook biedt het museum een boeiend hedendaags programma met exposities, culturele festivals, lezingen en workshops.

Heb je interesse? Reacties met c.v. ontvangen wij graag per e-mail o.v.v. vacature gastvrouw/heer. Meer informatie vind je op www.katakomben.nl

Vereiste ervaringen:

baliemedewerker: 1 jaar
gastvrouw/gastheer: 1 jaar
Vereiste talen:

Engels
Duits
Nederlands

www.katakomben.nl
08-12-2016 t/m 08-06-2017