6 (12)

Galeriehouder / Galeriedirecteur – ARWE Art

Atte Gerssen | (Gouda)

Heb jij ervaring als galeriehouder of galeriemedewerker? En wil je zelfstandig een galerie beheren en bijdragen aan de naamsbekendheid van ARWE? Bij ARWE.Art zijn we op zoek naar een ondernemende galeriehouder / galeriedirecteur.

Wat is jouw uitdaging?
Als galeriehouder / galeriedirecteur ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze galerie en het vergroten van de naamsbekendheid van ARWE via externe kanalen. ARWE is een conceptueel kunstenaar gespecialiseerd in fine art photography. Zijn werken worden momenteel al tentoongesteld op verschillende exposities in binnen- en buitenland.

Onze eigen galerie bevindt zich in het historische centrum van Gouda. Deze is net in gebruik genomen en moet nog volledig worden ingericht. Het doel is om in de galerie de werken van ARWE tentoon te stellen maar ook om als platform te dienen voor kunstenaars die een link hebben met het werk van ARWE. Het is aan jou om dit vanaf een concept uit te werken tot het eindresultaat.

Daarnaast draag je bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van ARWE via externe kanalen. Denk hierbij aan andere galerieën, tentoonstellingen of exposities waar zijn werken kunnen worden getoond. Je weet hiervoor je weg te vinden binnen de branche en ARWE op de juiste manier te positioneren.

In je werkzaamheden krijg je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Waar nodig stem je zaken af met ARWE maar het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk ruimte krijgt om zelf de galerie te beheren. Kortom een veelzijdige en uitdagende functie.

Wie ben jij?
- Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als galeriemedewerker of galeriehouder in een betaalde functie;
- Je bent ondernemend, creatief en zelfstandig;
- Je hebt affiniteit met de kunst fotografie;

Over ARWE
ARWE is een autonome conceptuele kunstenaar / fotograaf. De studio+ galerie is gevestigd in het centrum van Gouda. Voor een volledig beeld en een inkijk in het portfolio, kijk op arwe.art.

Wat bieden wij jou?
- Een fulltime baan;
- Een hele interessante en unieke werkplek, waar je jezelf kan ontplooien en kan groeien;
- Een marktconform salaris;
- Een leuke werkplek in het historische centrum van Gouda;
- Een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur je CV en een korte motivatie naar onze recruiter Atte Gerssen via a.gerssen@qmulus.nl. Voor vragen en meer informatie kun je Atte ook bellen op 06-42305115.

www.arwe.art

18-11-2019 t/m 18-12-2019

Stuur een bericht naar "Atte Gerssen"