hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek workshops
1 (191)

Workshop Marion Beltman
(Naarden)
Ine van der Horn

Deze mededeling is verlopen (336 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Workshop Marion Beltman
Workshop Business Canvas Model
Kunstenaars ontwikkelen een ondernemersplan in 1 dag

Met de workshop Business Canvas Model ontwikkel je een onderdernemersplan in 1 dag. Het geeft je inzicht in de zakelijke kanten van je eigen kunstenaarschap, en het biedt concrete handvaten om hierin stappen te zetten. De workshop (en daarmee het ondernemersplan) is ook heel goed toepasbaar op bijvoorbeeld 1 specifiek project waar je aan werkt of aan gaat werken.

Je hoofd boven water houden als kunstenaar is niet gemakkelijk. Mooie, goede, opmerkelijke, inspirerende of confronterende kunst maken is 1 ding, met je kunstenaarspraktijk een plek in de kunstmarkt vinden en behouden is heel wat anders. Goede voornemens ten spijt trappen veel kunstenaars vaak in dezelfde valkuilen; onvoldoende zicht op wie de klant nu eigenlijk is, gebrek aan focus, ontbreken van een gestructureerde aanpak etc.

In het model pas je spelenderwijs omstandigheden aan en trekt die handelingen door naar alle zakelijke en organisatorische consequenties die dat heeft. Op zoek naar nieuwe markten leer je welke (media)kanalen je het best kunt benutten om in the picture te komen. Het laat je zien hoe je jouw bedrijfsvoering kunt vernieuwen.

Voor wie is de workshop bedoeld?
Voor kunstenaars, creatieve ondernemers, musici, theatermakers en voor iedereen die denkt frisse input te kunnen gebruiken om de ondernemersvaardigheden aan te scherpen. Het enige dat je die dag mee hoeft te nemen is een pen en een notitieblok óf een tablet/laptop (dit laatste hoeft dus niet!)

Door wie wordt de workshop gegeven?
Marion Beltman geeft workshops en trainingen. Zij verzorgt alweer enige jaren modules voor de HKU, het NCOI, FNV KIEM, BKKC, C-O en diverse culturele netwerken. Marion: “Mijn kunstopleiding maakt dat ik out of the box kan denken en creatieve werkvormen toepas tijdens de workshops, zodat iedereen actief betrokken raakt. En als bestuurskundige met marketingkennis, heb ik een solide basis van gangbare theorieën waarmee we het plan een stevig fundament geven.”

Meer over Marion Beltman zie: www.marionbeltman.nl

Wat levert de workshop mij op?
Aan het eind van de dag heb je een aantrekkelijk en vooral werkbaar ondernemersplan opgesteld.

Wanneer wordt de workshop gegeven en wat zijn de kosten?
Locatie: Galerie Pouloeuff, Turfpoortstraat 36a, Naarden Vesting
Datum/Tijd: woensdag 10 februari van 10.00 – 16.30 uur (je eigen lunch meenemen)
Kosten: € 80,-- excl btw

Hoe kan ik me aanmelden?
Wil jij je bedrijf, studio of bureau eens opnieuw onder de loep nemen? Of zoek je nieuwe inspiratiebronnen voor je onderneming? Meld je dan aan door ons een mail te sturen. pouloeuff@spinenweb.nl

Wil je meer informatie?
Neem even contact met ons op of met Marion Beltman T. 06-38418770


Waar: Galerie Pouloeuff
Kosten: €80,- ex BTW per persoon
Datum: 10 februari 2016 van 10:00 tot 16:30
Meenemen: Lunch & Laptop/iPad/notitieblok

21-01-2017 t/m 21-02-2017
Ine van der Horn ( Naarden ) Workshops