64 (113)

NOG DRIE PLEKKEN VRIJ... VEILIGE AFSTAND! Breng je schilderstijl naar een hoger niveau tijdens informele schilderavonden.

NOG DRIE PLEKKEN VRIJ | (Amsterdam Osdorp)

Hallo kunstenaars,
Wil je schilderen maar heb je geen werkplek of is het teveel gedoe om in je huiskamer of keuken te kunnen werken? Of ben je lekker aan het schilderen maar wil je je werk naar een hoger niveau tillen?
Kom dan schilderen in mijn atelier. Ik organiseer schilder avonden in mijn atelier in Amsterdam Osdorp waar maximaal 3 mensen samenkomen om te schilderen. Het atelier is 260m2 groot dus ruimte genoeg om voldoende afstand te hebben van elkaar. Je kan met olieverf of acryl werken of met welk materiaal je maar wilt.
Meestal geef ik een opdracht waar je dan die les aan werkt en dan geef ik individueel advies en na de les is er een groeps bespreking. Het is ook mogelijk dat je gewoon je eigen ding wil doen en een avondje lekker schilderen met persoonlijk advies en feedback op je werk.
Ik probeer de mensen in mijn les uit hun comfort zone te halen zodat ze nieuwe manieren van denken en doen ontdekken. De meeste cursisten ervaren dit als zeer prettig en leren hier veel van.

De eerstvolgende schilder avonden zijn, 29 april, 6 mei, 13 mei en 20 mei vanaf 19.00 uur in mijn 260m2 grote atelier in Osdorp. Je neemt zelf je materiaal mee, ik zorg voor koffie en thee of een drankje. Een schilderavond duurt ongeveer 2 uur (meestal langer) en kost 20 euro per persoon.

Mocht je een andere datum willen komen schilderen dan kan dat ook!

Neem contact op per email voor het maken van een afspraak of als je meer informatie wilt: aquilcopier@hotmail.com

www.aquilcopier.nl

14-04-2020 t/m 14-07-2020

Stuur een bericht naar "NOG DRIE PLEKKEN VRIJ "