123 (176)

Lekkere luxe klei en keramiek workshop

Bianca de Leuw | (Breda)

Lekkere luxe klei en keramiek workshop

Samen herrinneringen maken en er nog wat leuks aan overhouden! Kom gezellig met je oma, buurman, vriend een middagje aan de klei. Of gewoon alleen want iedereen komt voor de klei dus je hebt al iets gemeenschappelijks om over te praten. En nee, je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, je hoeft jezelf niet creatief te vinden, ik help en begeleid je in het hele proces in mijn fijne atelier aan de Nijverheidssingel 313 in Breda (met privé parking!!). Onder het genot van koffie of thee met wat zoetigheid en later een lekker (alcoholvrij) bubbeltje en wat zoute snackjes. En na afloop mag je voor deze keer alle rommel lekker laten liggen, hoe relaxt is dat! Ik zorg voor wat voorbeelden (foto’s s) vooraf zodat je al een beetje je richting kunt bepalen.
Op zaterdagmiddag 17 februari is voor deze workshop nog 1x in te schrijven, omdat de eerder versies zo leuk waren! We werken van 13.00 tot ca 17.00 uur.
Dus kom dat grappige, lieve, stoere beeld maken, die tapas schaaltjes, je eigen mok of bord of wat dan ook en sta verbaasd over wat er uit jouw handen komt.

www.biancadeleuw.nl

20-12-2023 t/m 20-06-2024

Bianca de Leuw ( Breda ) Workshops
3 vrolijke dames.
Bianca de Leuw ( Breda ) Workshops (2)
Nog nooit eerder gedaan!!

Stuur een bericht naar Bianca de Leuw