1 (35)

Naaicursus - leer naaien of verbeter je techniek

Amsterdam House of Arts and Crafts | (Amsterdam)

start maandag 24 September 2018

Tijdens deze cursus leer je verschillende (basis)technieken die essentieel zijn om je eigen kleding, tassen of andere objecten te kunnen naaien, aan te passen of, te ontwerpen. Van het recht stikken op de naaimachine, het aanpassen en gebruiken van patronen en inzetten van een rits. In acht lessen krijg je de basistechnieken uitgelegd en werk je aan een eigen kledingstuk. Je kunt een patroon meenemen of een patroon kiezen uit de mappen die op het atelier voorradig zijn. Heb je al ervaring, dan kan je meer uitleg krijgen over de technische problemen waar je tegen aanloopt.

De cursus wordt gegeven in het uitgebreide atelier van het Amsterdam House of Arts & Crafts. Paspoppen, naaimachines, een lockmachine en ook leermachines en snijtafels zijn allemaal aanwezig. Wil je verder met naaien en ontwerpen, dan kun je na deze basiscursus een strippenkaart kopen, waarmee je onder begeleiding verder kunt werken aan je ideeën.

Docente Hanneke Jansen geeft de cursus. De cursus wordt in het engels en het nederlands aangeboden.

Cursusavond maandag van 19.30 tot 21.30 uur. 6 lessen voor € 159.-,
De cursus is inclusief basismateriaal zoals patroonpapier en proefkatoen, de echte stoffen en fournituren neem je zelf mee.

Meer informatie en aanmelden voor de workshops kan via info@amsterdamhouseofartsandcrafts.com

naar de website

08-08-2018 t/m 08-08-2019

Stuur een bericht naar "Amsterdam House of Arts and Crafts"