26 (34)

Tekenen, schilderen en knutselen voor kinderen

Groeten van Marc | (Amsterdam)

Tekenen, schilderen en knutselen voor kinderen

Vind jij het leuk om grote schilderijen te maken? Of juist kleine stripverhaaltjes te tekenen? Bouw jij graag een ruimteschip van karton? Of een kasteel van papier maché? Wil je leren hoe je een paard tekent dat er heel erg echt uitziet? Het kan allemaal bij Atelier Groeten van Marc. De tekenles is dus ook een schilder-, collage- en knutselles!

Elke les begint met een oefening die bedoeld is om je iets te leren over tekenen en schilderen, over oude en nieuwe kunst, of om je een idee te geven voor een nieuw kunstwerk. We gaan bijvoorbeeld onszelf als superheld tekenen, of het toeval aan het werk zetten zoals de surrealisten dat al deden, of een masker maken. In de oefeningen zullen we krijt, potlood, acryl- olie- en aquarelverf, viltstift, collage, houtskool, papier maché, stempelen, en nog veel meer gaan ontdekken.

Kinderlessen worden gegeven op maandagen en dinsdagen 16.00 - 17.30
Locatie: Vespuccistraat 35h Amsterdam west
Kosten najaar 2019: €260,- (16 lessen) LATER INSTROMEN MOGELIJK
Een proefles kost €10,00 Wil je subsidie van het Jongeren Cultuur Fonds aanvragen? Laat het dan even weten.

Docente Rini Brakkee is professioneel kunstenaar en heeft veel ervaring met lesgeven aan kinderen zowel als volwassenen. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail haar op info@groetenvanmarc.nl

www.groetenvanmarc.nl

11-07-2019 t/m 11-07-2020

Groeten van Marc ( Amsterdam ) Cursussen
Groeten van Marc ( Amsterdam ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Groeten van Marc"