1 (2)

Workshop Acryl gieten

Rebecca Siccama | (Barendrecht)

Workshop Acryl gieten

Heerlijk zo’n avondje of ochtendje bezig zijn met verf. Even weg van thuis. Je gedachten gaan vanzelf tot rust komen en het is ook nog eens heel gezellig. Acryl gieten is zo’n techniek die heel toepasbaar is voor iedereen, maar die toch bij nader inzien ook een uitdaging is. In deze workshop wordt je door Rebecca, kunstenares, meegenomen op avontuur en ga je een mooi dienblad, serveerplank of doek met acrylverf gieten. Deze techniek, ook wel acrylic pouring genoemd, is eenvoudig en biedt tegelijkertijd enorm veel mogelijkheden. Er zijn legio technieken en professionele kunstenaars maken er prachtige werken mee.

Tijdens deze workshop maak jij jouw eigen prachtwerk onder begeleiding van Rebecca. Zij neemt je mee in het proces en legt je de technieken uit. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een prachtig dienblad of serveerplankje of doek met mooie kleurpatronen in jouw eigen uitgekozen kleuren.

De workshop is op diverse data, zowel in de ochtend als ook op de avonden. Hij wordt gegeven in Barendrecht in Rebecca’s atelier aan de Boerhaavelaan 11.

Reserveer deze workshop voor maar €29,50 per persoon en beleef een fantastische creatieve avond. Daarvoor ontvang je een workshop inclusief alle materialen, een dienblad, serveerplank of doek, koffie, thee en wat lekkers.

Beschikbare data:
4 februari 19.30 uur- 21.30 uur
12 februari 10-12 uur
18 februari 19.30-21.30 uur
25 februari 10-12 uur
Stuur me een bericht voor meer info.

De groepen zijn klein, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor jou. Rebecca weet altijd een gezellige sfeer te creëren waarin iedere deelneemster zichzelf kan zijn en zich op haar gemak voelt.

Rebecca van atelier Living Expression is beeldend kunstenaar, gespecialiseerd in schilderen op allerlei bijzondere materialen zoals hout, voorwerpen en lederen jasjes. Zij geeft jou graag een bijzondere belevenis. Kom gezellig samen met je dochter, moeder, zussen of vriendinnen!

Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust een berichtje!

www.livingexpression.nl

31-01-2020 t/m 01-05-2020

Rebecca Siccama ( Barendrecht ) Workshops
Resultaat van een workshop acryl gieten
Rebecca Siccama ( Barendrecht ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar "Rebecca Siccama"