Creatieve workshops voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en jubilea!

Floor van Dongen | (Rotterdam)

Creatieve workshops voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en jubilea!

Naast de succesvolle en hilarische workshops Naaktmodel Schilderen, biedt Flooriginals Arts & Workshops nu ook nieuwe workshops aan: Piemel Pimpen, maar ook Piemel Kleien met naaktmodel! Net zo hilarisch, creatief, maar ook ondeugend, voor groepen met lef en humor. Uiteraard behoren 'Tietjes Toveren' (met model) en 'Kutje Kleien' (zonder model) ook tot de mogelijkheden.

Perfect voor een vrijgezellenfeest of als uitje voor een hechte groep vriendinnen en/of vrienden of voor een 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag. In elk geval is en blijft het verrassend, en dolle pret verzekerd!

Bij 'Piemel Pimpen' en 'Kutje Kleien' komt er geen model maar ga je met de leukste middelen van een gipsen piemel een prachtig kleurrijk en uniek object maken. Deze ga je beschilderen en beplakken, zoals met verf, glitters, steentjes, veren, oogjes en ja, eigenlijk alles wat je erop kan bevestigen voor een heel bijzonder resultaat!

Maar bij 'Piemel Kleien' komt het mannelijke model op geestige muziek binnen, maken we schetsen op papier, daarna in klei om er in te komen, en voor het eindwerk bestuderen we discreet het 'echte voorbeeld' en creëer je hoe dan ook een of meer geestige en unieke kunstwerkjes!

Tussentijds en/of na afloop is er tijd voor een drankje of een praatje en natuurlijk kunnen jullie uiteindelijk met je kunstwerken op de foto. Als groep, maar ook apart voor wie durft.

Hiernaast biedt ik nog veel meer andere leuke workshops aan:

- Naaktmodel Schilderen, Tekenen of Boetseren
- Bob Ross Schilderen
- Acryl verf gieten (Fluid Acrylic Painting)
- Portret Schilderen, Tekenen of Boetseren
- Andy Warhol Portret schilderen
- Roy Lichtenstein Portret Schilderen
- Body Painting

Voor meer informatie en prijzen, stuur gerust een mail naar flooriginals@hotmail.com!
(Nog niet alles staat op mijn website, maar daar wordt aan gewerkt!)

www.artworkfloor.nl

02-08-2023 t/m 02-08-2026

Floor van Dongen ( Rotterdam ) Workshops

Stuur een bericht naar Floor van Dongen