1 (2)

Daglicht studio / creatieve werkplek in Den Bosch €275,- excl. btw per maand incl gwe

De Vastgoedbeschermer | (Den Bosch)

Daglicht studio / creatieve werkplek in Den Bosch €275,- excl. btw per maand incl gwe

Ben je op zoek naar een nette kantoorruimte voor jouw bedrijf? Dan hebben we goed nieuws! In Den Bosch hebben we 3 werkruimtes beschikbaar op bedrijventerrein "De Brand"! Is dit echt iets voor jou? Schrijf je dan bij ons in en reageer snel op deze locatie!

Naast de gebruikelijke kantoorfunctie, lenen deze ruimtes zich ideaal voor creatieve ondernemingen. Van levendige fotografie studio's tot knusse ateliers voor kledingmakers, hier heb je de ruimte om jouw creativiteit kwijt te kunnen. Het is een ideale omgeving voor allerlei creatieve en nette beroepen, zoals grafisch ontwerpers, architecten en interieurontwerpers, om hun talenten volledig tot bloei te laten komen.

Deze top locatie bevind zich op een bedrijventerrein in Den Bosch! Goed bereikbaar vanaf de A2 en de bushaltes zijn op loopafstand. Deze zijn in directe verbinding met het Centraal Station 's-Hertogenbosch. De bijgevoegde foto's geven een impressie van het pand en de ruimtes. Deze representatieve ruimtes zijn allen te vinden op de begane grond!
Ruimte 0-02 heeft een grootte van 30m2.
Ruimte 0-03 heeft een grootte van 120m2 en bestaat uit 3 kamers.
Ruimte 0-04 heeft een grootte van 60m2.
Tussen het harde werken door, heb je wel een pauze verdiend! Neem vooral een kijkje in het mooie, gezellige centrum van Den Bosch. Maak een tussenstop bij banketbakkerij Jan de Groot voor een lekkere Bossche Bol. Dit is namelijk nog geen kwartier rijden! Liever even een frisse neus halen en een rondje wandelen in je pauze? Het Zuiderpark is 7 autominuten verderop! De servicekosten bedragen €275,- per maand excl. BTW. Dit is incl. G/W/E.

naar de website

07-02-2024 t/m 07-02-2027

De Vastgoedbeschermer ( Den Bosch ) Atelier / werkruimte
Den Bosch, Het Zuiderkruis 35-47 - 0-02 antikraak kantoorruimte
De Vastgoedbeschermer ( Den Bosch ) Atelier / werkruimte (2)
Den Bosch, Het Zuiderkruis 35-47 - 0-02 antikraak creatieve werkplek

Stuur een bericht naar De Vastgoedbeschermer