Moderne, chique abstracte kunstexpositie | Fleur Bruil

Fleur Bruil | (Ede)

Op het Oude Kerkplein 5 in het centrum van Ede opent Fleur Bruil (30 jaar) haar pop-up galerij-deuren op 20 en 27 april om haar kunstwerken tentoon te stellen.
Een aantal jaar geleden stelde Fleur zich voor hoe een schilderij de ruimte zou versterken, pakte het penseel en begon. Nu, een paar jaar later, heeft ze zich gespecialiseerd in de moderne, chique abstracte stijl en organiseert zij een expositie in het centrum van Ede.
Wat Fleur tot creëren drijftWat we terugzien in de werken van Fleur is dat ze graag met structuur werkt, gecombineerd met een zekere elegantie. “Ik maak graag kunst dat uitnodigt om dichterbij te komen kijken, omdat mijn kunst van dichtbij tot leven komt. Ik wil je verrassen met mijn kunstuitingen en tegelijkertijd een sensatie voor het oog creëren. Ik wil ruimtes verrijken met mijn tijdloze, elegante creaties. Met die gedachte in mijn achterhoofd begin ik het proces.” Als aanvulling laat Fleur weten dat haar kunstwerken van hoge kwaliteit zijn en elke lijst is gekozen met de intentie om het eindresultaat te versterken. “Het idee van mijn kunst is om de waarde van een ruimte te verhogen, door luxe en elegantie toe te voegen”. 

De pop-up galerij op Oude Kerkplein 5 (voorheen modezaak Bellise Mode) is geopend op zaterdag 20 en 27 april 2024 van 11.00 tot 16.00 uur en daarbuiten op afspraak via art@fleurbruil.com.
Zie ook: www.fleurbruil.com voor alle kunstwerken. 

www.fleurbruil.com

12-04-2024 t/m 12-10-2024

Stuur een bericht naar Fleur Bruil