Kyra op het prikbord

Kyra op het prikbord

Ruimte gezocht haarlem

Kyra | (Haarlem)

Hallo,

Even een berichtje om mijn interesse te kenbaar te maken in een mogelijk beschikbare ruimte. Ik zoek een fijne werkplek die ik kan gebruiken als kantoor en tevens als ruimte om klanten te ontvangen.??

Ik zal mij even voorstellen zodat jullie een beter beeld van mij en mijn werkpraktijk krijgen! Ik ben Kyra, 32 jaar en een fotografe uit Haarlem. Sinds 2015 heb ik mij in verschillende velden van fotografie ontwikkeld. De laatste jaren ben ik mij op een autonome wijze gaan focussen op female empowerment in intieme één op één sessies met vrouwen. Hoewel er door feministische bewegingen steeds meer aandacht is voor dit onderwerp, voeg ik binnen mijn werkveld graag de invalshoek toe waarin de vrouw en haar energie voorop staan. Mijn werk uit zich daarom in krachtige portretten waarin de emotie van de geportretteerde naar voren komt. In de boudoir sessies geef ik vrouwen [door mijn lens] de mogelijkheid hun kracht en kwetsbaarheid te accepteren en omarmen. De sessies zijn een doel en het werk op zich; ik wil dat vrouwen op deze manier meer van hun lichaam gaan houden.


Ik ben opzoek naar een geschikte werkruimte in Haarlem van waaruit ik mijn praktijk verder kan ontwikkelen. Ik zoek een ruimte in een omgeving die mij inspireert en de mogelijkheid biedt om te groeien. Ik hoop dan ook erg op een plekje en zouden het graag horen als jullie een ruimte (vanaf 35 m2) met veel natuurlijk daglicht en beschikbaar hebben.

Een hele fijne dag en wie weet tot snel!

Met vriendelijke groet,
Kyra Hehenkamp

www.ksk-photography.com

21-04-2024 t/m 21-10-2024

Stuur een bericht naar Kyra