Atelier ruimte / kantoor

Vitajoy Bresser | (Hoofddorp)

Hallo allemaal,
Ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het delen van een bijzondere atelier ruimte in Hoofddorp. De ateliers bevinden zich in oude minutie bunkers die zijn omgetoverd tot unieke creatieve werkplekken.
Locatie:
De atelier ruimte is gelegen in Hoofddorp en is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen, een prachtige wandeling over de genie dijk.
Met de auto ook makkelijk bereikbaar.
Over de Ateliers:
De ateliers maken deel uit van een inspirerende broedplaats genaamd Van Ginds. Deze historische bunkers bieden een unieke en sfeervolle omgeving voor creatieve expressie. Of je nu een kunstenaar, ontwerper, schrijver, of iemand bent die een rustige werkplek zoekt, deze ruimte kan aan verschillende behoeften voldoen.
Beschikbaarheid:
De atelier ruimte is groot genoeg om te dienen als atelier, kantoor of voor andere creatieve doeleinden. Momenteel ben ik er zelf niet vaak, waardoor er veel ruimte is voor gedeeld gebruik.
Interesse:
Als je interesse hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en kijken hoe deze ruimte het beste aan jouw behoeften kan voldoen.
telnummer: 0620355183
Website broedplaats: https://ginds.org

29-01-2024 t/m 29-07-2024

Stuur een bericht naar Vitajoy Bresser