Expositie opening ‘Zona Traffico Limitato‘ bij Galerie Pouloeuff in Naarden Vesting

Galerie Pouloeuff | (Naarden)

Expositie opening ‘Zona Traffico Limitato‘ bij Galerie Pouloeuff in Naarden Vesting

Van 17 februari tot en met 14 april 2024 is de expositie ‘Zona Traffico Limitato‘ bij Galerie Pouloeuff te zien.

De kunstenaars in deze expositie gaan de straat op en observeren daar hoe de openbare ruimte ons leidt. Wat zijn onze relaties met steden, straatnaamborden, transportmiddelen en andere mensen? Deze observaties en vragen vormen een startpunt voor de deelnemende kunstenaars Rebecca Cuschera, Floortje Kortekaas en Bauwke van de Wiel. Alle drie transformeren zij aspecten uit hun omgeving om deze opnieuw te contextualiseren. Zo brengen ze de buitenwereld op verschillende wijzen naar binnen.?Zona?Traffico Limitato?duidt op een zone met beperkt verkeer. Het kan gezien worden als een plek waar de voetganger domineert en waar ruimte is om te dwalen.?Zona Traffico Limitato?weerspiegelt zowel de materiaalkeuze en onderwerpen van de tentoongestelde kunst als de locatie van de galerie. Drie woorden die de werken van de drie kunstenaars met elkaar verbinden.

Exposanten:

Rebecca Cuschera (1998) laat vilt en aluminium samenkomen in abstracte sculpturen van uiteenlopende formaten. Het werk richt zich op materiële interacties met haar omgeving.

Floortje Kortekaas (1999) presenteert een constructie van werken die de ruimte en sculpturen met elkaar verbinden en worden weergegeven in videobeelden. De installatie wordt sterk beïnvloed door menselijke interactie en de omgeving waarin het zich bevindt.

Bauwke van de Wiel (1998) maakt net-niet-herkenbare schilderijen die voortkomen uit de beelden die zij in haar dagelijks leven tegenkomt en fotografeert.


Officiële opening expositie
Op zondag 18 februari vindt in Galerie Pouloeuff de officiële opening plaats tussen 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens het openingswoord om 15.00 uur zullen de kunstenaars vertellen over hun werk.?Ook de rest van de dag zijn ze aanwezig voor kennismaking en toelichting.

Periode en openingstijden
De expositie is te bekijken van 17 februari tot en met 14 april 2024. De galerie is vrijdag en zaterdag van 11.00 – 17.00 uur geopend en op zondag van 12.00 – 17.00 uur.

Turfpoortstraat 36a, Naarden-Vesting.
Galerie Pouloeuff is een broedplaats voor jong talent en is gelieerd aan de Keep an Eye Foundation. www.galeriepouloeuff.nl en www.keepaneye.nl

www.galeriepouloeuff.nl

03-02-2024 t/m 03-08-2024

Galerie Pouloeuff ( Naarden ) Agenda / expositie / open atelier

Stuur een bericht naar Galerie Pouloeuff