3-delige ZomerCollageCarrousel 2024

Annita van Betuw | (Wageningen)

3-delige ZomerCollageCarrousel 2024

In de zomereditie van de CollageCarrousel, bestaande uit drie avonden of drie middagen, ga je spelen met verschillende soorten collagetechnieken en -stijlen. Je kunt het nog het best vergelijken met een kleine ontdekkingsreis – er gaat een wereld voor je open! De Carrousel is voor beginners een inspirerende kennismaking met collage en voor mensen die al eerder collages hebben gemaakt een fijne verbreding van hun collage-horizon ;-).

Het fijne aan collage is dat het super ontspannend is, je fantasie prikkelt en de meest verrassende beelden uit je handen komen. De veelzijdigheid van onderwerpen, stijlen en technieken maakt dat het een onuitputtelijke bron van creatief speelplezier is.

“Heerlijk en fantastisch om mijn hoofd leeg te maken, geconcentreerd bezig te zijn, nieuwe technieken te leren, geïnspireerd en uitgedaagd te worden!”
– een enthousiaste deelnemer

We gaan werken met zelfgemaakt materiaal, restpapieren, oude kranten, tijdschriften, verpakkingsmateriaal etcetera. Elk rondje gaat vergezeld van een inspirerende lesbrief, waarin tips & tricks worden gedeeld en de opdrachten van de les stap voor stap zijn beschreven. Zo kun je ook thuis lekker verder aan de slag!

De Carrousel gaat door bij minimaal 4 deelnemers (maximaal 6). Gemiste lessen kunnen helaas niet worden ingehaald, maar je krijgt van mij wèl een mondelinge toelichting bij je lesbrief en de mogelijkheid om je materiaal te selecteren om thuis mee aan de slag te gaan!

Data AvondCarrousel | Donderdagavond | 19.30 – 22.00 uur:
20 juni 2024
27 juni 2024
4 juli 2024

Data MiddagCarrousel | Vrijdagmiddag | 13.30 – 16.00 uur
21 juli 2024
28 juli 2024
5 juli 2024

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juni 2024 door een mailtje te sturen naar: info@vanbetuwgrafischontwerp.nl
Geef daarbij dan aan of je met de middag- of de avondeditie mee wilt draaien.

Locatie: Steenfabriek De Bovenste Polder, Aan de Rijn 5, Wageningen.
Kosten: € 135,- inclusief koffie, thee, materialen, bij elke ronde een uitgebreide lesbrief met inspiratie, tips en instructies èn een handgebonden zero-waste bewaarmapje waar je zowel je werk, als je lesbrieven overzichtelijk in kunt bewaren.

De Carrousel gaat draaien bij minimaal 4 deelnemers (maximaal 6 deelnemers).

Meer info: https://www.vanbetuwgrafischontwerp.nl/de-collagecarrousel-wageningen/

www.vanbetuwgrafischontwerp.nl

26-02-2024 t/m 26-02-2025

Annita van Betuw ( Wageningen ) Cursussen
Collage Carrousel Zomereditie 2024

Stuur een bericht naar Annita van Betuw