NE Studio’s

Expositie is afgelopen

Open atelierweekend: jubileum editie

Tentoonstelling 16-09-2023 t/m 17-09-2023 > Rotterdam
NE Studio’s Open atelierweekend: jubileum editie
NEstudio’s, ateliers voor kunst vieren bestaan 35 jaar. De kunstenaars trakteren met de geweldige expositie RaamWerk II waaraan 40 woord- en beeldkunstenaars uit Rotterdam meewerken. In duo’s maakten zij twintig kunstwerken met daarin gedichten op de grote ramen van de NEstudio’s.

De expositie is tot 1 oktober alle dagen van de week te bezichtigen. Extra leuk wordt het bezoek op 16 en 17 september tussen 11.00 uur - 17.00 uur, tijdens het Groot Rotterdams Atelierweekend. Dan zijn ook alle ateliers van de kunstenaars van de NEstudio’s geopend en is er een extra kunsttentoonstelling met jubileumaanbiedingen, uitleg over de expositie door de kunstenaars en muziek.
NE Studio’s Rotterdam
NE Studio’s Rotterdam (2)

NEstudio's, ateliers voor kunst
Sinds 1988 werken kunstenaars in de NEstudio’s in uiteenlopende beeldende disciplines zoals beeldhouwkunst, fotografie, schilderkunst, grafiek, video, illustratie, grafische vormgeving en ruimtelijke vormgeving. Het werk komt zowel autonoom als in opdracht tot stand, en waar mogelijk maken de kunstenaars gebruik van elkaars kennis en kunde. Elk jaar presenteren de kunstenaars van de NEstudio’s zich tijdens de open dagen aan het publiek. Daarnaast exposeren zij in binnen- en buitenland hun beeldend werk.

Openingstijden

op afspraak

Contact

NE Studio’s
Prins Hendrikstraat 5
3071 LG Rotterdam
Nederland
Tel: 010 4149559

www.nestudios.nl

263 dagen geleden bijgewerkt

  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Installatie

Stuur een bericht naar NE Studio’s