Herman Kuypers

Expositie is afgelopen

First Art Fair

Tentoonstelling 19-01-2023 t/m 22-01-2023 > Amsterdam
De FIRST ART FAIR is een sprankelende beurs voor hedendaagse kunst. De First Art Fair is de enige beurs waar zelfstandige kunstenaars en galerieën zich gezamenlijk presenteren. Op de beurs vind je schilder- en beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars verdeeld over de stands van circa 25 galerieën en ruim 75 kunstenaars uit heel Nederland.
Tijdens de beurs organiseren we Artist Talks voor kunstliefhebbers die hun kunstbegrip willen verdiepen. Houd deze website in de gaten voor het programma van 2023.
De beurs vindt plaats in de Passenger Terminal Amsterdam, gelegen aan het IJ, waar zomers de grote cruise-liners aanmeren en waar ’s winters culturele evenementen plaatsvinden.
Herman Kuypers Tilburg
Voetstuk'22
Herman Kuypers Tilburg (2)
Crowd'22
Herman Kuypers Tilburg (3)
Schaduwen'22
Herman Kuypers Tilburg (4)
Mijn Stijl'20

"Via overwegend vrij gewone stoelen en een enkele keer een tafel slaagt Herman Kuypers erin om tal van intermenselijke en universele thema’s van een bijzondere kan te belichten. Zijn associatief sterke beelden hebben een grote archetypische kwaliteit. Via de titels geeft hij een onverwachte extra ’lading’ aan de werken en blijkt hij ook niet gespeend van humor, een verademing in de vaak zo serieuze kunstwereld."

Werk te koop en te huur in diverse prijsklassen. Vraag vrijblijvend informatie.
Werk ook in opdracht.

Stuur een bericht naar Herman Kuypers