Maggy Voorsluys Gomez

Expositie is afgelopen

Retrospectief- overzichtstentoonstelling 40 jaar kunst, Stadhuis Utrecht

Tentoonstelling 30-11-2023 t/m 28-12-2023 > Utrecht
Overzichtstentoonstelling, 40 jaar kunstenaarschap toont een selectie van mijn schilderijen met verschillende onderwerpen en inspiraties over de afgelopen jaren.
Maggy Voorsluys Gomez Utrecht

beeldend kunstenares Maggy Voorsluys Gomez.

Inspiratiebronnen in mijn beeldende werk zijn de oosterse filosofie- en cultuur in relatie tot de westerse filosofie - en cultuur.
Ik zoek naar een synthese van deze totaal verschillende culturen.
Reizen naar verre vreemde oorden specifiek naar oosterse culturen zoals o.a. Japan vormen de inspiratiebron tot het maken van grote schilderijen en werken op papier, o.a. Collages.

Mijn kunstwerken zijn veelal lyrisch abstract, ieder schilderij vertelt een eigen verhaal en laat ruimte voor de toeschouwer om zijn/ haar eigen verhaal erin te ontdekken.
Mijn kunst gaat over gevoelservaringen waarin beeldende herkenbaarheid geen rol speelt, maar door gebruik van hele intense kleuren, geabstraheerde tekens en het toepassen van schrifturen en signalen krijgen de werken a.h.w. een eigen universele betekenis.
De beeldtaal die ik mij als kunstenaar heb eigen gemaakt laat voor de toeschouwer de ruimte om op eigen wijze te resoneren, zowel op de emotionele inhoud als op de schoonheid van mijn schilderijen.

Openingstijden

Atelier
Grave van Solmstraat 2
3515 EN Utrecht
Utrecht

Maandag t/m vrijdag
Bezoektijden atelier kunstenaar alleen op afspraak

Contact

Maggy Voorsluys Gomez
Grave van Solmsstraat 2
3515 EN Utrecht
Nederland
Tel: 06-21507619
E-mail: mag.artdesign@gmail.com


154 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Maggy Voorsluys Gomez