Galerie Frank Taal

Meer...
Expositie is afgelopen

Fool's paradise - solo Tom Woestenborghs (Be)

Tentoonstelling 19-05-2018 t/m 23-06-2018 > Rotterdam
Galerie Frank Taal Fool's paradise - solo Tom Woestenborghs (Be)

Pincky, 2018, epoxy, masking tape, x-film, collage on dibond, 80 x 60 cm

Galerie Frank Taal Fool's paradise - solo Tom Woestenborghs (Be) (2)

Predator to prey and back again, 2018, epoxy, masking tape, x-film, collage on disband, 180 x 150 cm

Tom Woestenborghs presenteert in zijn derde solo in galerie Frank Taal een geheel nieuwe serie werken.

Tom Woestenborghs (1978, Be) behaalde zijn MA schilderen te Antwerpen en in 2005 een postgraduaat aan het HISK - Hoger Instituut voor Schone Kunsten.

Galerie Frank Taal

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Conceptueel

Galerie Frank Taal is een eigentijdse galerie. Met acht tot tien tentoonstellingen per jaar vertegenwoordigt zij het brede bereik dat de verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst bieden. Gevestigd in het Oude Westen in Rotterdam, op steenworp afstand van de Nieuwe Binnenweg centrumzijde, toont Galerie Frank Taal werk van opkomende en internationaal gevestigde kunstenaars. In elke presentatie ligt de nadruk op de totaalbenadering van de tentoonstelling. Gezocht wordt naar de de perfecte harmonie of de combinatie van spannende tegenstellingen..

Galerie Frank Taal in Rotterdam is gekozen tot hoogst gewaardeerde Nederlandse galerie. Aan de verkiezing is de eretitel Galerie van het jaar 2015 verbonden. Op de tweede plaats eindigde Galerie Nouvelles Images. Op de derde plaats Galerie Wildevuur. De uitslag werd in vier verkiezingsrondes bepaald door collega-galeriehouders, het publiek en een vakjury. In totaal zijn 7.396 stemmen uitgebracht.

De jury prijst galerie Frank Taal als eigentijdse en actieve galerie. De galerie heeft een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod aan hedendaagse kunst, die met een relatief groot aantal tentoonstellingen per jaar onder de aandacht worden gebracht. Zowel de nationale als de internationale markt worden bediend.

Openingstijden

Openingstijden
woensdag tot vrijdag 12.00 tot 18.00 uur
zaterdag 13.00 tot 17.00 uur
en op afspraak

Stuur een bericht naar "Galerie Frank Taal"