Anna Hakvoort

Expositie is afgelopen

Expositie beelden in hout en schilderijen

Tentoonstelling 03-02-2024 t/m 04-02-2024 > Langbroek
Anna Hakvoort Expositie beelden in hout en schilderijen
3 en 4 februari EXPO
“Verbinding in Vrijheid”

Elisabeth Boonzaaijer
“Vanuit mijn gevoel laten ontstaan

Kleuren ontmoeten elkaar

Vinden vormen, vermengen zich en stromen

Soms zacht en vloeiend

Dan vol vuurkracht in licht en plezier

Laat je meenemen in de beleving en voel wat het met je doet.

Verdieping, verbinding in vrijheid´.



Anna Hakvoort

“Mijn houten beelden ontstaan intuïtief, door me af te stemmen op het hout, geïnspireerd door natuurlijke lijnen en vormen en me te laten verrassen wat er gebeurt als ik met guts en klopper aan de slag ga.

Aanvankelijk geen idee welke kant het op gaat, maar vanuit stilte en verbinding het scheppend proces aan te gaan. Het belangrijkste daarbij is spelen, onderzoeken en me blijven verwonderen.”


Anna werkt vanuit haar landelijk gelegen atelier in Langbroek, waar zij ook cursussen geeft in beeldhouwen in hout, native american stijl fluiten maakt van takken uit haar omgeving en workshops natuurbeleving verzorgt. www.annahakvoort.nl Anna voelt zich sterk verbonden met de natuur en draagt dit graag over.

Elisabeth werkt vanuit verbinding met shamanisme en healing, zowel met regressie als creatieve intuïtieve ontwikkeling. Geïnspireerd en gevoed door contact met de natuur, wonend en werkend in de weidsheid van het land en de stromende rivier. Het besef deel te zijn van een groter geheel, waarin beelden kunnen ontstaan uit hout en steen, evenals kleuren en vormen in schilderijen. www.wavuluaa.nl

adres Kniphoek 14 – 4116 BX – Buren (Gld)

open beide dagen 13.00 tot 17.00 uur
Anna Hakvoort Langbroek

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en het gebied van de Kromme Rijn ligt mijn werkplaats, omringd door landgoederen en kastelen. Een sfeervolle plek die rust uitstraalt, maar waar het toch bruist van activiteit. Hier maak ik mijn beelden van hout en geef ik wekelijks cursussen en workshops beeldhouwen in hout.

Het is een plek waar je individueel begeleid wordt bij het maken van een eigen beeld. Waar je technieken kunt leren om hout te bewerken, waar je leert vorm te geven, te kijken, te voelen. Waar je al spelende met het materiaal gaat ontdekken wat jouw eigen vorm is.

Je bent welkom!

Openingstijden

woensdag 10.00-16.00 uur
donderdag 10.00-13.00 uur
vrijdag 10.00-13.00 uur
zaterdag 10.00-13.00 uur

  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar Anna Hakvoort