Anthèl Reijnders

Expositie is afgelopen

Bathmense Kunstmarkt

Tentoonstelling 01-09-2018 t/m 01-09-2018 > Bathmen / Deventer / Bussum
Anthèl Reijnders Bathmense Kunstmarkt
Op zaterdag 1 september. Laat je inspireren door de 80 deelnemende kunstenaars. Een markt van een hoogwaardig niveau en grote diversiteit. Lees ook de vooraankondiging in de krant van Deventer / Zutphen en Bathmen.
Deelname aan de 30e editie van de Bathmense kunstmarkt.
Anthèl Reijnders Bussum
In mijn schilderijen laat ik zien hoe mensen mij raken. Hun cultuur, persoonlijke kracht en levensstijl geven mij inspiratie.

Identity-Art & Mixed Media

Van een persoonlijk verhaal en een aantal foto’s creëert Anthèl een nieuwe werkelijkheid. Deze kunstvorm noemt zij Identity-Art. Hierin visualiseert zij bijvoorbeeld een levensverhaal, een specifieke relatie of een karakter. Door het persoonlijke aspect zijn haar werken uniek en werken ze inspirerend en verbindend. Bij Identity-Art werkt ze meestal in opdracht, maar vrij werk is in beperkte oplage verkrijgbaar.

In Mixed Media schilderijen gebruikt ze ook een foto als vertrekpunt. Op speelse wijze schildert zij vooral de houding en beweging. Daarin zoekt zij naar de relatie die de persoon, op dat moment, met het leven heeft. Door toevoeging van ander materiaal (hout/ijzer/stof...), versterkt zij de emotie of expressie.

Haar portretten zijn speels, rauw en altijd in beweging.

Openingstijden

Bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht naar "Anthèl Reijnders"