milian van stokkum

Expositie is afgelopen

kunstroute KunstKolk Boxmeer

Tentoonstelling 10-09-2022 t/m 11-09-2022 > Sambeek
Kunstweekend KunstKolk
Je hoeft geen verstand van Kunst te hebben om ervan te genieten.
Het tweede weekend van september kunt u weer genieten van de kunstwerken van tien Kunstkolk-kunstenaars uit Boxmeer en omgeving. Deze traditioneel jaarlijkse kunstkolkroute vind plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september.
Tijdens de openingsuren zijn de deelnemende kunstenaars op hun locatie in Boxmeer, Sambeek en Groeningen aanwezig. Zij kunnen u toelichting geven over hun inspiratiebronnen, de gebruikte materialen en werkwijzen.
Gedurende het weekend zal op alle drie de locaties verhalenvertelster Marijke van Bergen langskomen om één van haar betoverende verhalen te laten horen.
Speciaal voor deze kunstpresentatie gemaakte kunstwerkjes op het thema ‘loslaten’ zijn tijdens het weekend van de kunstkolkroute in de Weijerkapel te zien en voor een vriendelijke prijs te koop.
Openingstijden van de locaties zaterdag 10 en zondag 11 september van 11.00-17.00 uur. De entree is gratis.
Men is welkom op de opening op vrijdagavond 9 september om 19.45 uur in de Weijerkapel te Boxmeer.
Locaties Weijerkapel De Raetsingel 1 5831KC Boxmeer, De pimpernel Groeningsestraat 32 5826AC Groeningen, De Elisabethhoeve Zandsteeg 4 5836AV Sambeek.
Deelnemende kunstenaars
De Weijerkapel, Boxmeer: Tjally Dirriwachter ( ruimtelijke textielkunst), Anke van Gorp (textielkunst), Gijs van Lanen (sculpturen van hout en ijzer), Guus Verzellenberg ( materiedruk, papierwerk)
De Elisabethhoeve, Sambeek: Milian van Stokkum ( beelden, schilderijen), Lianne van den Boogaard ( schilderijen, tekeningen), Frank Lindner ( glas in lood en andere glastechnieken)
De Pimpernel, Groeningen: Anna Hoogenbosch ( grafiekkunst, mixed media), Christel Roelofs ( textielkunst), Adriaan van Rossen (beelden), Marijke van Bergen ( verhalenvertelster)
Meer informatie over de deelnemers is te vinden via www.kunstkolk.nl
milian van stokkum Sambeek
Innocence, 127 cm, gips, kunsthars, hout
milian van stokkum Sambeek (2)
Melancholica, 120 cm, vlasvezel, gips, kunsthars, touw, hout
milian van stokkum Sambeek (3)
olieverfportret Berthe
milian van stokkum Sambeek (4)
olieverfportret Ezra

Het werk van Milian van Stokkum is poëtisch en figuratief. Het bevat een eigen symboliek en toont een intieme en verstilde wereld. Ervaringen, observaties en het onderbewuste zijn voor haar een onuitputtelijke bron. Milian van Stokkum werkt zowel twee- als driedimensionaal.
Milian van Stokkum (Boxmeer, 1963) volgde haar kunstopleiding in Arnhem en Amsterdam. In 1989 studeerde zij af en sindsdien werkt zij als beeldend kunstenaar in Nijmegen. Zij exposeert regelmatig in binnen- en buitenland. Haar werk is in bezit van gemeentes, verzamelaars en particulieren. Zij werkt ook in opdracht: olieverf portretten, objecten en schilderijen.

Openingstijden

Voor actuele exposities zie site. Voor informatie kunt u vrijblijvend bellen 06-18490240.

Contact

milian van stokkum
zandsteeg 4
5836 AV Sambeek
Nederland
Tel: 06-18490240

www.milianvanstokkum.nl

616 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar milian van stokkum