Beatrice Martinetz

Expositie is afgelopen

The Colorfield Performance

Tentoonstelling 01-05-2023 t/m 30-09-2023 > Elst
Beatrice Martinetz The Colorfield Performance
Het paneel in progress!
Beatrice Martinetz The Colorfield Performance (2)
Het paneel ‘ In Balans’ is klaar!
Acrylverf, weerbestendig en te koop!
Ik neem deel aan het grootschalige project www.colorfieldperformance in Park Lingezegen, Elst, tussen Arnhem en Nijmegen. Meer dan 500 panelen zijn beschilderd door Nederlandse en buitenlandse Kunstenaars . Mijn paneel staat in de tweede rij vooraan en het ‘ In Balans’.
Beatrice Martinetz Ede
Beatrice Martinetz tijdens het schilderen
Beatrice Martinetz Ede (2)
Napoleone- een van mijn eerste portretten
Beatrice Martinetz Ede (3)
Vader van mijn vriendin, werk in opdracht
Beatrice Martinetz Ede (4)
Mystische stad, abstract werk

Graag wil ik mijn portfolio op uw site plaatsen. Ik ben een van orsprong Duitse kunstenares en met tussenpauzes al 30 jaar aan het schilderen. Door mijn grafische opleiding waar ik in aanraking kwam met verschillende technieken ( en handmatig, zonder computer in de jaren '80 van mijn opleiding) is mijn stijl ook zeer divers en uiteenlopend. Op mijn website is een goed overzicht ervaan. Hier in Ede ben ik aangesloten bij kunstgroep Xplorion. Wij schilderen en exposeren samen. Ik exposeer ook soms alleen of met een kunstenares vriendin.
Ik geef graag schilderworkshops aan volwassenen: dat kan een teambuildingsdag van een bedrijf zijn, maar ook een familiedag, vriendinnenuitje of individuele groep.
Heel vaak hoor ik van mensen dat zij zich niet creatief vinden en niet kunnen schilderen. Hoe leuk is het dan mijn passie aan deelnemers over te dragen en hen trots en enthousiast met een eigen meesterwerk voor thuis of bedrijf blij te maken. Daar krijg ik enorm veel energie van.

Contact

Beatrice Martinetz
Wilterdinkstraat 35
6712 EB Ede
Nederland
Tel: 0621357301

www.be4art.nl

110 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Beatrice Martinetz